Make your day different

Logo Cover

Jennifer Lawrence pozlilo u kazalištu

Brodvejska adaptacija Orwellog distopijskog klasika 1984 je izazvala mučne reakcije kod publike koja je gledala predstavu u ponedjeljak navečer. U publici je sjedila i popularna glumica Jennifer Lawrence koja je od muke izjurila iz dvorane i povraćala u predvorju kazališta.

Neki gledatelji su povraćali, ali i vikali neugodnosti glumcima na pozornici, dok su pojedini članovi publike čak i pali u nesvijest. Naime, 26-godišnja glumica Jennifer Lawrence je bila među onima koji nisu izdržali do kraja predstave, prenosi ugledni britanski Independent,  Poznati sci-fi roman postavljen na daske Broadwaya je i među kritičarima jednoglasno proglašen kao: “težak za gledanje”. Glumici ovo nije prvi put da se dovela u neugodnu situaciju. Naime, prije tri godine svijet je obišla snimka njezinog nespretnog pada na crvenom tepihu, a ovu bolnu anegdotu lijepa Jenn sigurno neće brzo zaboraviti.

A post shared by Joseph Padró (@joseph_padro) on


“U pola predstave Jennifer Lawrence je skočila sa stolca. Nekoliko ljudi ju je vidjelo kako povraća u predvorju, a vratari su bili vrlo obzirni i puni pomoći”, izjavio je izvor za Page Six. Glumica Olivia Wilde, koja nastupa u predstavi, nije imala previše razumijevanja za gledatelje slabog želuca, ali im je poželjela brz oporavak.

Fotografije: Isntagram


Hzzo


Slični članci