Make your day different

Logo Cover

Jennifer Aniston svijet oduševila glamuroznim stylingom, a blistavim osmjehom pokazala kako su teški dani za nju stvar prošlosti

Jennifer Aniston pojavila se na dobrotvornoj večeri koju je organizirala modna kuća Chanel. Pa iako medijske stupce puni njezin bračni krah s Justinom Therouxom, čini se kako ova holivudska glumica nema nikakvu namjeru sjedati kod kuće i očajavati. Dapače. Svojim je blistavim osmjehom i odličnim stylingom pokazala kako su teški dani za nju stvar prošlosti….

Jennifer Aniston pojavila se na dobrotvornoj večeri u Malibuu, a za ovu prigodu odabrala je crne hlače širokih nogavica koje nalikuju na suknju, a njihov visoki struk  istaknuo je isklesanu figuru 49- godišnje glumice. Kao i obično, Jenn se drži jednostavnih i klasičnih formi pa je tako ovaj komad kombinirala uz top i sako u istoj boji.

@jenanistonfanbase

Ipak, više od svega pažnju je plijenio  široki osmijeh na njezinom licu te se čini kako je Jenn bračni krah s kolegom Justinom Therouxom ostavila iza sebe te okrenula novo poglavlje u svom životu. Ono mnogo sretnije.

@jenanistonfanbase

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci