Make your day different

Logo Cover

Jennifer Aniston čitav život nosi konfekcijski broj 34! Konačno je otkrila u kojim se tjelovježbama i režimu prehrane krije njena tajna

Holivudska miljenica Jennifer Aniston može se pohvaliti božanstvenom figurom i mladolikim izgledom u šestom desetljeću života, a u nedavnom intervjuu otkrila je u čemu se krije njezina tajna. Popularna glumica cijeli život nosi isti konfekcijski broj i uspješno njeguje liniju kakvu je imala u dvadesetima. Na iznenađenje mnogih, zvijezda serije ‘Prijatelji’ preskače doručak, redovito je na povremenom postu i trenira pilates, a jednom preparatu duguje zdrav i svjež izgled cijelog tijela…

Iako je u veljači navršila 52 godine, holivudskoj zvijezdi Jennifer Aniston malo tko pripisao bi tu brojku zahvaljujući božanstvenoj figuri na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice.

Atraktivna glumica otvorila je dušu za novi broj časopisa People i progovorila o životnim navikama kojima duguje zdrav, svjež i mladolik izgled u šestom desetljeću života.

@jenniferanistononline

Na iznenađenje mnogih, junakinja kultne serije ‘Prijatelji’ uglavnom preskače doručak, redovito prakticira povremeni posti (intermittent fasting) – metodu kojoj je vjerna i voditeljica Mirna Maras Batinić, trenira pilates, a uz sve to svakodnevno radi na novim poslovnim angažmanima.

 

Kako bi kožu održala zdravom i mladom, Jennifer Aniston konzumira protein zaslužan za obnavljanje njenih stanica: ‘Prilično prirodno postim, samo zato što nisam osoba od doručka. Ujutro volim popiti samo šalicu kave i uzeti kolagen.’

 
@jenniferanistononline

Usto, televizijska i filmska zvijezda istaknula je kako preparati s kolagenom jačaju njezinu kosu i nokte te čine značajnu razliku na njezinoj koži, izdržljivosti i zglobovima.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Zanimljivo je istaknuti da omiljena ‘Prijateljica’ čitav život nosi isti konfekcijski broj – 34, a zavidno vitku figuru duguje pomno osmišljenom planu prehrane koji svodi unos ugljikohidrata na minimum.

@jennifer.anistons.child

Ipak, glumica priznaje da im katkad naprosto ne može odoljeti: ‘Počela sam si davati oduška pa tkao s vremena na vrijeme pojedem tjesteninu, sendvič… Svi se jako boje kruha, ali ja ga se više ne bojim. Ne deblja ako se jede umjereno.’

Kada je riječ o tjelovježbi, Jennifer Aniston najradije prakticira pilates i redovito trči, no zbog problema s leđima neko vrijeme morala je prestati trenirati.

@jenaniston_argentina

‘Još u listopadu imala sam problema s leđima. Odradila sam jako naporan trening, a onda sam jednog dana pokušala ustati i nisam mogla. Doslovno sam pala na pod i na kraju morala otići na magnetsku rezonancu. Disk mi je iskočio devet milimetara, tako da sam morala potpuno promijeniti način vježbanja’, kazala je i priznala koji joj dio treninga najviše nedostaje.

‘Nisam još uspjela trčati, a trčanje je moja ljubav. No, polagano ću ga ponovno uvrstiti ​​u svoje treninge’, poručila je bivša supruga glumca Brada Pitta te dodala kako svakodnevno meditira ne bi li očuvala mentalno zdravlje.

Foto: Instagram

Slični članci