Make your day different

Logo Cover

Jelena Rozga servirala brutalno dobar ‘look’ u kojem glavnu ulogu ima ‘it’ torbica kakvu u svojim kolekcijama imaju Iva Šarić i Viktorija Rađa

Jelena Rozga, mnogima omiljena pjevačica, svakom novom modnom kombinacijom potvrđuje da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a iako prati trendove, ipak im ne robuje već ih prilagođava svom vlastitom stilu koji spretno gradi godinama. Splitsku glazbenicu osvojila je slavna torbica Jodie mini, s potpisom modne kuće Botege Venette, model koji u svojim kolekcijama imaju brojne domaće zvijezde poput Ive Šarić, Izabel Kovačić, Tatjane Dragović, Viktorije Rađa, ali i Marka Grubnića…

Povodom promocije novog albuma ‘Dva života’ srpskog pjevača Saše Matića, s kojim je otpjevala duet, Jelena Rozga 43 – godišnja glazbenica, posegnula je za efektnom kombinacijom u kojoj glavnu ulogu imaju ‘klasični’ i trendi komadi popularnih brendova.

Atraktivna Splićanka crne traperice visokog struka uparila je uz trendi komadom vječne klasike – bijelom košuljom s potpisom Alexandera Wanga.

Naime, riječ je o modelu košulje netipičnog, asimetričnog kroja kojim je popularna glazbenica postigla upečatljiv izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

U ovu modnu priču zgodna glazbenica uključila je i lakirane crne salonke s metalik špicom koje potpisuje Saint Laurent, no u centru pažnje našla se ‘it’ torbica s kultnim potpisom.

Model ‘Jodie’ upečatljive zelene boje iz kolekcije talijanske modne kuće Bottega Veneta izazvao je pomamu među modnim ovisnicama čim se pojavio, a isti u svom ormaru imaju i supermodel Hailey Bieber i bivša Viktorijina anđelica Elsa Hosk.

Ovom modelu nisu odoljele ni domaće zvijezde pa je tako u svojim kolekcijama, ali u različitim bojama, imaju i Iva Šarić, Izabel Kovačić, Tatjana Dragović, Viktorija Rađa, Marko Grubnić i Marta Fernandes da Silva, supruga proslavljenog nogometaša Juniora Fernandesa da Silve.

Saint Laurant, $795 /promo
Alexander Wang
Bottega Veneta, The Mini Jodie tote bag, cijena 1,359 €

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci