Make your day different

Logo Cover

Jelena Perčin i Momčilo Otašević na intimnoj i tajnoj ceremoniji izrekli svoje sudbonosno ‘da’

Glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević izrekli su svoje sudbonosno ‘da’ na intimnoj ceremoniji koja se održala u Kotoru u Crnoj Gori. Par se jedno drugom zakleo na vječnu ljubav, a budući da je lijepa glumica u slatkom iščekivanju njihovog prvog djeteta, njihova je sreća sada potpuna….

 

Jelena Perčin, 37 – godišnja televizijska glumica i članica zagrebačkog HNK i crnogorski glumac u skladnoj su ljubavnoj vezi posljednje dvije i pol godine. Nakon što su javnost obradovali divnim vijestima kako su u slatkom iščekivanju njihovog prvog djeteta- djevojčice, budući roditelji svoju su ljubav ovjekovječili vjenčanim zavjetima.

Intimna ceremonija se održala u Kotoru u Crnoj Gori, a iako Jelena i Momčilo detalje svog privatnog života čuvaju za sebe, njihova je zajednička prijateljica na svom Facebook profilu objavila par fotografija njihove proslave ljubavi. Mladenka je blistala zelenoj haljini visokog sjaja koju je odabrala umjesto tradicionalne, bijele vjenčanice, a Momčilo je bio naočit u crnom, elegantnom odijelu.

 

Jelena iz prvog braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem ima kćer Lotu. Par se odlučio razići 2011. nakon tri godine braka, a njihova kćerkica danas ima osam i pol godina.

 

Fotografije: Facebook
PBZ

Slični članci