Make your day different

Logo Cover

Jedva smo dočekali toplije vrijeme, no je li naša koža spremna? Imamo rješenje!

S dolaskom proljeća, a uskoro i ljeta, sve smo aktivniji u prirodi i u gradu. Rekreiramo se, uživamo na terasi omiljenog kafića i gradskim ulicama, a i svakodnevne obveze obavljamo jednostavnije dok boravimo pod suncem. Mnoge aktivne žene koriste sunčane dane za vožnju biciklom do posla, ali i za dodatnu rekreaciju. No, koliko pritom mislimo na našu kožu?

Zadnjih nekoliko godina intenzivnije osjećamo djelovanje sunčevih zraka. Svoje navike i uživanje na suncu nije potrebno mijenjati, već je dovoljno pripremiti kožu na odgovarajući način. Uz neizostavnu hidrataciju, dovoljno sna i pravilnu prehranu, važno je na svoju kožu nanositi i kvalitetne proizvode koji će koži davati potrebnu njegu kako bi svakodnevno bila zdrava i snažna, posebno ljeti. Korištenjem mudrih i jednostavnih rješenja, aktivan stil života može biti ugodniji.

Vichy -torba za plažu, gel za tuširanje Ideal Body, Mineral 89

U današnje vrijeme, borba protiv starenja kože ne staje samo na njenoj hidrataciji. Tajna nesmetanog uživanja u sunčanim danima je mudra dopuna svakodnevne njege kože, koristeći kreme za lice koje imaju SPF, odnosno Sun Protection Factor. Sunce je najveći uzročnik bora, a SPF faktor ključan je u kvalitetnoj i učinkovitoj beauty rutini.

Laboratoriji Vichy prepoznali su važnost cjelovite zaštite i predstavili dvije linije za njegu lica fokusirane na zaštitu kože protiv starenja. Slow Âge namijenjena je mlađim ženama koje se približavaju tridesetima, godinama nakon kojih je potrebno dodatno se fokusirati na intenzivniju njegu kože. Linija njeguje i hidratizira kožu, djeluje na prve bore te sadržava nezaobilazni SPF faktor. Sunce, osim na nastanak bora utječe i na njihovo produbljivanje. Za to je specijalizirana Vichy Liftactiv linija koja održava čvrstoću kože.

 

 

Ljetna motivacija za njegu lica

I dok s produljenih vikenda i godišnjih odmora dolazimo odmorni, naša koža može biti iscrpljena zbog intenzivnijeg izlaganja suncu. Vichy, mnogim ženama omiljen brend proizvoda za njegu kože, pripremio je iznenađenje za žene koje ne zaobilaze svakodnevnu njegu lica i svjesne su njene važnosti. Uz kupnju proizvoda iz linija Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Âge, Normaderm, Aqualia, Nutrilogie ili Minéral 89, Vichy daruje:

  • Poklon uz kupnju jednog proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml)
  • Poklon uz kupnju dva proizvoda: Ideal Body gel za tuširanje (100 ml) i torbu za plažu

    Foto: Promo

 Hzzo

Slični članci