Make your day different

Logo Cover

Jednostavan vodič kako doista odabrati najbolji badić koji će istaknuti ono najljepše na Vašem tijelu

Netko je više ‘kruška’, netko ‘pješčani sat’, netko ima duže noge, netko širi struk, no svaka žena ima samo jedan cilj koji želi postići kad je riječ o odabiru badića. Želi obući baš onaj model koji najviše otkriva adute, a ujedno i najbolje skriva mane. A kako znamo da to baš i nije lako postići, donosimo Vam osnovna pravila koja morate slijediti ako želi pronaći idealan badić baš za Vaše tijelo…

Vrti Vam se u glavi od tolikih ljetnih modnih savjeta da više ne znate razlučiti kojim se poslužiti pri odabiru badića. A godišnji samo što nije zakucao na vrata…

No, bez brige, jer biste potragu za idealnim badićem mogli završiti upravo ovdje i sada, uz nekoliko bezvremenskih savjeta kojih se jednostavno morate držati, a ovisno o tome što želite pokazati, a što skriti:

Ako imate velike grudi

Žene s velikim grudima na plaži obično muči pitanje poskakivanja, kao i neskrivenih pogleda u bujno poprsje pa ako želite idealnim badićem riješiti oba problema birajte klasične modele s košaricama sa žicom,ali bez krute podstave i to one sa širim naramenicama koje će vizualno ‘smanjiti dojam’ te ujedno učvrstiti grudi.

@leslieamonswim

Ako imate male grudi

Za male je grudi uvijek idealno nabaciti neki detalj koji će vizualno podebljati to problematično područje. Zato su volani i gornji naboraniji slojevi najbolji izbor za ‘ravnije’ cure.

 

@trendclothy

Ako imate trbuščić

Sva sreća što se u modu na velika vrata vratio visoki struk pa žene s trbuščićem više nemaju brigu za ljeto. Jednostavno odaberite gaćice visokog struka i ne sramite se sve spakirati u ‘velike gaće’ jer je upravo takva ženstvenost ovog ljeta na visokoj cijeni.

@leslieamonswim

Ako imate kratke noge

Za kratke noge uvijek vrijedi samo jedno pravilo – vizualno iz izdužite u gornjem dijelu za što će Vam pomoći samo gaćice koje su jako visoko rezane. One će vam dati dovoljno centimetara da Vam noge izgledaju vretenastije i duže.

@marinero_swimwear

Ako nemate struk

Za dame koje brine nedostatak, odnosno višak oko struka, najbolji je lijek detalj koji će pokriti to područje, a ujedno i svrnuti pogled na njega. Ne znate kako to postići? Badićima s remenom.

@thelittlecrabb

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci