Make your day different

Logo Cover

Jedna od omiljenih radijskih voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se novostima nakon operacije kralježnice i dva mjeseca mirovanja, i sve oduševila…

Radijska voditeljica Tatjana Jurić krajem srpnja svoje je prijatelje i obožavatelje na Instagramu zabrinula nakon što je objavila fotografiju iz bolnice. Otkrila je tada i dijagnozu – discus herniju, koja ju je prikovala za bolnički krevet, a svoje zdravstvene probleme riješila je operacijskim zahvatom. Nakon višemjesečne pauze, voditeljica Narodnog radija obznanila je kako se ubrzo vraća na svoje radno mjesto, ali i kreće s novim projektima. Jedna od omiljenih radijskih voditeljica vraća se na male ekrane, a u posljednjoj objavi na Instagramu otkrila je u kojoj emisiji ćemo je uskoro gledati…

Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema uzrokovanih discus hernijom, ali i gotovo tri mjeseca bolovanja, 40 – godišnja radijska voditeljica Tatjana Jurić vraća se poslovnim obvezama, a svoje pratitelje obavijestila je i o novostima koje je očekuju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

 

‘Evo meeee, jedna brzinska iz backstage-a! Idemo odmah udarno, niste valjda mislili da će biti drukčije. Novosti kod mene na poslu! Pridružujem se ekipi InMagazina na Novoj TV i to me baš veseli, tu su mi neki od kolega s kojima sam prije 20 godina i počela raditi! Krećemo u ponedjeljak, 3.10.! Isti taj dan, vraćam se i svojoj emisiji na Narodnom radiju. Dva mjeseca ležanja i strogog mirovanja bilo je i više nego dovoljno! A i moram smislit gdje ću na ljetovanje, ove godine još nisam bila!’, napisala je voditeljica uz fotografiju koju je ‘okinula’ u ogledalu, odjevena u efektno crveno odijelo i s crvenim ružem na usnama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Voditeljica Narodnog radija oduševila je svoje pratitelje ovim vijestima, a mnogi su joj u komentarima poručili kako ju jedva čekaju ponovno gledati na malim ekranima. ‘Najdraže lice TV ekrana’, ‘Bravo, sad ćemo te uživo gledati, a ne samo slušati’, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Podsjetimo, krajem srpnja otkrila kako je u završila u bolnici zbog bolova koje osjeća već nekoliko mjeseci, koji su prouzrokovani deformacijom kralježničkog diskusa.

Mjesec dana kasnije, radijska voditeljica obznanila je kako se podvrgnula operaciji kralježnice, a svoje pozitivno iskustvo podijelila je na Instagramu, otkrivši kako je nakon 23 godine života s ovom dijagnozom, njezinim zdravstvenim problemima konačno došao kraj.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci