Make your day different

Logo Cover

Jedan vječit i savršeno jednostavan ljetni look koji se može kombinirati na beskonačno mnogo načina

Uz preplanulu put, za koju će se pobrinuti sunce, i jednostavnu nisku, pomalo neurednu punđu, ovog ljeta i dalje ćemo obožavati vječitu ljubav između kratkih hlača od trapera i bijele majice. A kombinacija, koje ovaj ljetni klasik, mogu dovesti do savršenstva uistinu je beskonačno mnogo.

Kratke ‘vruće’ hlačice od trapera nezaobilazan su modni komad u ormaru svake fashionistice. Svijetli ili tamni, plavi, bijeli ili crni, kraći ili dulji traper, malo poderaniji ili, pak, onaj ofucanih rubova, izbor je samo na vama. Kao i sve ono uz što ga se može kombinirati. Ljetna poslastica biti će jednodjelni kupaći kostim koji se nosi poput topa. Naravno, opet uz traper hlačice.

U nastavku vam donosimo dašak inspiracije za kombiniranje traper šorca, koji će uz maštovite modne detalje uvijek izgledati drugačije. A Vi kao da ste upravo sišli s Instagrama!

Mango, cijena 199,90 kn

 

Replay, €150.00

 

Diesel, €151.00

 

H&M, Lace kaftan 29,99 €

 

Guess, 126 eura

 

H&M, Slides with a bow 19,99 €

 

Zara, 119.90 Kn

 

Lak iz proljetne kolekcije Lisbon Wants Moor OPI, cijena 100,00 kn, dostupan u salonu Manos

 

H&M, Sunglasses 9,99 €

 

Diesel, €80.00

 

Diesel za ovo ljeto predlaže  fenomenalan  jednodijelni kupaći kostim. Specijalno izdanje Diesel Division jednodijelnog kupaćeg kostima inspirirano  je  modelima iz 90-ih – atraktivna atletska silueta i dubok izrez na leđima. Dostupan je u tri boje, izrađen od materijala koji se brzo suši i potpuno je obložen. Prepoznatljivo slovo ‘D’ i ‘Denim Divison’ logo apliciran je na prednjoj strani. Bez obzira šetala po plaži, uz bazen ili ga kombinirala uz jeans ili kratke hlače s Diesel Division kupaćim kostimom postaješ glavna faca na plaži tijekom dana ili noći.

H&M Scarf Hairband 7,99 €

 

Zara, 69,90 kn

 

Zara, 199,90 kn

 

Zara, 229.90 Kn

Foto: Instagram, Diesel, Replay, Mango, Guess, Zara, H&M

 

 

Slični članci