Make your day different

Logo Cover

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca stiže u Lijepu našu!

Da holivudske zvijezde vole dolaziti u Hrvatsku, osobito tijekom ljetnih dana, dokaz je još jedan skori posjet poznatog glumca. Naime zvijezda megapopularne serije ‘Bull’ u lipnju stiže u Dubrovnik

Naočiti Michael Weatherly, najpoznatiji po ulogama u serijama ‘Bull’ i ‘Navy CIS’ , sredinom lipnja gostuje na najvećem medijskom događaju u našoj regiji koje okuplja profesionalce iz TV industrije. Tada će, u opuštenom razgovoru s voditeljicom Antonijom Mandić, slavni glumac s gostima ‘New Europe Marketa’ podijeliti svoje iskustvo snimanja serije ‘Bull’. Popularna drama inspririana je ranom karijerom poznatog psihologa Dr. Phila McGrawa koji se proslavio na Oprah Showu, a Michael je u njoj utjelovio lik  briljantnog konzultanta Dr. Jason Bulla koji kombinira nekonvencionalne metode kako bi objasnio ponašanje učesnika sudskih procesa.

Michael Weatherly i njegova supruga Bojana Janković

Naočiti glumac posljednjih je osam godina u skladnom braku sa  srpskom liječnicom Bojanom Janković, u kojem je postao otac dvoje predivne dječice; petogodišnje Olivije i trogodišnjeg Liama. Koliko mu zbog cijelodnevnih snimanja teško pada odvojenost od obitelji, glumac nerijetko pokazuje na društvenim mrežama, pa tako objavama svojih svakodnevnih anegdota zna dobro nasmijati svoje mnogobrojne obožavatelje.

When I miss my kids shooting #bull I sometimes look at pictures.

A post shared by Michael Weatherly (@michaelmweatherly) on

Budući da je njegova supruga srpskih korijena, glumac je još prošle godine imao prilike upoznati ljepote i kulture naše regije, a anagdote s putovanja podijelio je u inetvjuu s poznatom voditeljicom Kelly Ripe u kojem je opisao kako je izgledao njegov susret s jednim srpskim obožavateljem.

When in Montenegro…

A post shared by Michael Weatherly (@michaelmweatherly) on

Michael iz braka sa svojom prvom suprugom Ameliom Henle ima 17- godišnjeg sina Augusta, a prije nego je upoznao svoju sadašnju suprugu, medijske stupce punila je njegova ljubavna veza i zaruke s Jessicom Albom koju je upoznao tijekom snimanja uspješnice ‘Anđeo tame’.

Fotografije: Instagram, Guliver/CoverImagesHzzo

Slični članci