Make your day different

Logo Cover

Je li Vam do sada palo napamet boju ruža uskladiti s bojom tenisica?

Navikle ste kombinirati boju ruža s bojom sjenila, bojom torbice ili živopisnog detalja odabranog stylinga, no sigurno do sada niste kombinirali boju i nijansu ruža s bojom tenisica. Zahvaljujući poslovnoj suradnji svjetski renomiranih brendova, mnoge su fashionistice objeručke prigrlile novo stilsko pravilo…

Iako do sada nismo razmišljali o usklađivanju boje ruža i tenisica, novo stilsko pravilo se pozicioniralo na tron vrućih trendova i to zahvaljujući neobičnoj poslovnoj suradnji kozmetičke tvrtke MAC s tvrtkom Puma. Ovi kozmetički divovi odlučili su se za neobičan potez pariranja istih nijansi tenisica s tri najprodavanije nijanse svojih ruževa u nježnijoj roza varijanti, bordo i boji koralja koje su uparili s istim nijansama super chic tenisica od antilopa.

A post shared by SIX:02 (@six02) on

Odaberite koja vam se najviše sviđa ili jednostavno odaberite sve tri i nestrpljivo čekajte jer ova slatka kombinacija ruža i tenisica na tržište stiže u svibnju. A kako je riječ o limitiranoj akciji, potrudite se uhvatiti svoj par. Ponuda, kažu njenu kreativni tvorci, neće trajati zauvijek….

 

@chicprofile
@chicprofile
@chicprofile
@chicprofile
@chicprofile

Fotografije: Instagram


Slični članci