Make your day different

Logo Cover

Japanski beauty div Shiseido predstavlja revolucionarni serum koji prkosi opuštenosti kože, a zaštitno lice mu je Anne Hathaway

S dolaskom hladnijih dana ne mijenja se samo sadržaj našeg ormara, već i kozmetičke torbice. Glavnu riječ tako preuzimaju proizvodi fluidnih formula koji će našoj koži pružiti dubinsku hidrataciju i zaštitu od štetnih utjecaja koji djeluju na ubrzano starenje kože. U moru kozmetičkih proizvoda s anti-age učinkom, važno je obratiti pozornost na one koji u svojem sastavu sadrže sastojke poput retinola i vitamina C. Nasreću, Vital Perfection Lift Define Radiance Concentrate koji stiže iz laboratorija kultnog japanskog brenda Shiseido ispunjava sve kriterije, ali i više od toga…

Ovaj revolucionarni noćni serum pomaže ženama prihvatiti svoje godine uz tvrdnju da potencijal ne poznaje dobnu granicu, koristeći nove tehnologije koje ciljaju na živčani sustav kako bi se aktivirali prirodni mehanizmi renegeracije.

Po prvi puta, zaštitno lice ovog seruma je holivudska glumica Anne Hathaway koja je svojom prirodnom ljepotom i glatkom kožom izaziva divljenje i znatno mlađih djevojaka.

Shiseido Vital Perfection Lift Define Radiance Concentrate

Uz pomoć ReNeura tehnologije, Shiseido je stvorio stvorio Lift Define Radiance Night Concentrate kao još učinkovitiji odgovor na opuštenu kožu.

Inspirirana najnovijim znanstvenim postignućima, ova formula nudi ciljane i precizne odgovore na potrebe za podizanjem, učvršćivanjem i jačanjem sjaja kože kod žena starijih od 40 godina koje žele sačuvati puni potencijal svoje kože kako bi izgledale mladoliko i njegovano.

Shiseido istraživači su prvi put otkrili uključenost mišića arektora
pilija (usidrenih u korijen dlake) u potporu tkiva kože i u očuvanje
kontura lica. Prisutni u vrlo velikom broju u koži lica, ti se mišići
poredaju okomito, odnosno, u suprotnom smjeru od gravitacije, stvarajući napetost koja pomaže spriječiti da koža izgubi svoj oblik. Istraživači su ovaj unutarnji antigravitacijski mehanizam nazvali “dinamički pojas”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHISEIDO (@shiseido)

Poznati po svojim otkrićima, Shiseidov istraživački tim redovito osvaja nagrade na IFSCC kongresu, koji okuplja vodeće istraživače u području kozmetike iz cijelog svijeta. Posljednja inovacija za koju su nagrađeni je dosad neviđena tehnologija snimanja, što omogućava identifikaciju mišića u pružanju potpore koži. 4D koža stvara potpunu rekonstrukciju prave kože lica, a računalo precizno analizira cijelu dinamiku kože.

Uspoređujući mladu i zrelu kožu, znanstvenici su došli do otkrića da, kada se mlada koža stisne, ne gubi oblik ravnomjerno, već se odupire opuštenosti okomito. Nasuprot tome, zrela koža ravnomjerno gubi oblik jer se smanjuje njezina otpornost na vertikalno opuštanje.

Još jedno zapažanje pomoglo je učvrstiti ovu teoriju. Kada koža stari,
broj mišića pili arrectora se smanjuje, kao i njihova sposobnost oblaganja kože iznutra. Uz manju podršku, koža teže podnosi učinke gravitacije, postaje manje otporna i konture lica gube definiciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHISEIDO (@shiseido)

Ovaj serum stiže s posebnim uputama za primjenu, s ciljem jačanja njegovog učinka.

Korak 1 – redefiniranje: Zakačite palčeve ispod brade i, primjenjujući blagi pritisak, gurajte dlanove prema gore, duž linije čeljusti. Ponovite postupak šest puta.

Korak 2 – podizanje: Nježno gurajte rema gore, u smjeru od linije čeljusti do ispod jagodica. Ponovite šest puta.

Korak 3 – kontura: Srednjim prstima pritisnite početak obrva na tri sekunde, potom zagladite kožu prema dolje, duž kože ispod očiju, sve do sljepoočnica.

Korak 4 – oblikovanje: Koristite četiri prsta jedne ruke za podizanje kože i pomičite ih od sljepoočnica do ruba čeljusti. Sa suprotnom rukom lagano istegnite kožu od sljepoočnice prema gore i zadržite je tako tri sekunde. Ponovite postupak tri puta na svakoj strani lica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHISEIDO (@shiseido)

Foto: Promo

Slični članci