Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić otkrila detalje proslave 30. rođendana! Glamurozan tulum u katarskoj pustinji priredile su joj dvije posebne osobe

Poduzetnica Izabel Kovačić 18. prosinca navršila je 30 godina, no o velikoj proslavi rođendana mudro je šutila sve do sada. Supruga nogometaša Matea Kovačića u novu životnu godinu zakoračila je u Katru, obzirom je tada boravila u Dohi kako bi bodrila svog supruga na utakmicama Svjetskog prvenstva. Osnivačica brenda ‘Lunilou’ podijelila je djelić atmosfere s glamuroznog rođendanskog tuluma, a uputila je i znakovitu poruku onima koji su joj izmamili osmijeh na lice…

Poduzetnica i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Izabel Kovačić, 18. prosinca proslavila je okrugli, 30. rođendan.

Supruga Vatrenog Matea Kovačića rođendan je proslavila u Dohi, za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, a sada je pokazala atmosferu s tuluma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

‘Najveća lekcija koju je naučila u životu glasi da ljudi zaborave što su napravili, ali da nikad ne zaboravljaju kako su se osjećali zbog nekih koji su ih usrećili’ poručila je lijepa Zagrepčanka uz video i zahvalila se dvama važnim osobama – Katarini Kovačić, svojoj šogorici i prijateljici Dini Dragiji, supruzi nogometaša Tina Jedvaja.

Videozapisom je otkrila da je uz zabavu imala i rođendansku večeru uz najmilije, i to na pješćanoj plaži uz pogled na grad i zvjezdano nebo.

@izakova Instagram Story/Screenshot

Među fotkama koje je objavila na Instagram Storyju, Izabel pozira u svečanoj crnoj haljini s čašom u ruci, dok se u pozadini nalazi puno praznih čaša spremnih za uzvanike i rođendanski baloni.

@izakova

‘Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci’, poručila je lijepa Izabel.

Podsjetimo, zgodna zagrebačka poduzetnica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

@izakova

Par je u lipnju obilježio petu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca. Kao kruna njihove ljubavi 12. listopada 2020. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno ime Ivan.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci