Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić na vespi zaustavila promet na ulicama Opatije i u ulozi modela predstavila kolekciju La Dolce Vita čiji su komadi dobili ‘morska’ imena

S prvim zrakama sunca stižu nam i najpoželjniji komadi Ijetnih kolekcija. Hrvatski brend organske odjeće Lunilou za Ijeto je pripremio novu verziju popularne La Dolce Vita kolekcije, koja je prethodne godine bila u potpunosti rasprodana u svega nekoliko dana.

‘Zahvalni smo na neizmjernoj podršci i povjerenju naših kupaca koji su prepoznali kvalitetu i trud koji stoji iza naše proizvodnje. S dolaskom toplog vremena počeli su stizati upiti za našu Ijetnu kolekciju koja je izrađena od organskog muslina. Uz prošlogodišnje bestesellere, dodali smo i nove modele haljina i kompleta koji su izrađeni od 100% organskog muslina’,otkrila je Izabel Kovačić.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Koža je Ijeti osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu, kako kozmetikom, tako i odjećom koja je zbog svog sastava i proizvodnje bez štetnih kemikalija hipoalergena. Lunilou koristi isključivo organski pamuk s GOTS certifikatom koji jamči održivu i društveno odgovornu proizvodnju tekstila.

Zanimljivost je i da su svi komadi kolekcije dobili ‘morska’ imena (Silba, Mana, Abazzia, Brioni, Rovigno i Istria) po najljepšim dijelovima Jadranske obale.

 

Tim potezom Lunilou šalje dvije važne poruke, prva je Ijepota naše obale i ljubav prema moru te predivan osjećaj nošenja lepršave Ijetne haljine u kojoj se svaka žena osjeća ugodno.

Druga bitna poruka je da ljubav prema moru treba pokazati prenstveno kroz očuvanje okoliša.

‘Od naših početaka radimo na edukaciji i podizanju svijesti o održivom načinu života. More i ekosustav zagađeni su plastikom i drago nam je da su se ipak neke stvari promijenile i da se smanjuje korištenje jednokratne plastike’, dodala je Izabel.

Prozračni i lagani komadi nove Lunilou kolekcije sve su što vam treba za dugo i toplo ljeto, bilo da idete na plažu ili u večernji izlazak, u svakom trenutku se možete osjećati posebno.

Foto: Irina i Matej Florschutz/promo
Modeli: Izabel Kovacić i Mina Nedović

Slični članci