Make your day different

Logo Cover

Izabel Kovačić ima novi razlog za slavlje! Brojne uzvanike oduševila je stajlingom, ali sve poglede ipak je ukrala najmlađa gošća

Lunilou dućan otvorio je svoja vrata na ekskluzivnoj lokaciji Kaptol centra. Ovo otvorenje predstavlja značajan korak za brend Lunilou, koji se ističe svojom posvećenošću modnoj održivosti i inovativnom pristupu u svijetu maloprodaje.

Lunilou je brend posvećen kreiranju odjeće i proizvoda koji su ne samo estetski privlačni, već i etički proizvedeni. Sa snažnim fokusom na održivost, Lunilou koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi i promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ova filozofija se odražava u svakom aspektu njihovog poslovanja, od dizajna do proizvodnje, a sada i u dizajnu lunilou prvog dućana.

Lunilou team

Na svečanom otvorenju, Izabel Kovačić, osnivačica Lunilou, izrazila je svoju zahvalnost: ‘Ovaj trenutak predstavlja kulminaciju mnogih godina rada, strasti i posvećenosti. Želim se od srca zahvaliti svim našim vjernim kupcima i nevjerojatnom timu koji je omogućio ovaj san. Bez vaše podrške, naša vizija modno održivog svijeta ne bi bila moguća.’

Dizajn interijera, djelo arhitektice Ive Pauzar, odražava izuzetan osjećaj za stil i prirodu. Neutralni tonovi i sirovi materijali poput drva i kamena stvaraju topao i pozivajući ambijent. Svojim talentom, Iva Pauzar je stvorila prostor koji je istovremeno modern i prirodan.

Izabel Kovačić

Svečanost otvorenja privukla je mnoga poznata lica i prijatelje Izabel, čime je dodatno istaknuta važnost i prestiž ovog događaja. Dizajn interijera Ive Pauzar, i impresivan ‘photo wall’ Josipe Skoblar iz JS Ateliera, samo su neki od elemenata koji su upotpunili ovu iznimnu večer.

Glazbenu notu večeri postavio je Marko Tolja svojim izvedbama, čime je doprinio stvaranju nezaboravne blagdanske atmosfere.

Marko Tolja

Lunilou dućan u Kaptol centru simbolizira spoj umjetnosti, dizajna, mode i održivosti, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine koje prelazi granice tradicionalnog retaila.

Pozivamo vas da posjetite ovaj jedinstveni prostor i sami doživite lunilou viziju održive mode.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Marin i Kristina Čilić
Marta Fernandes da Silva i Isabella Rakonić
Anita Dujić s kćerkicom
Lidija Lesić
Ana Andabak Volk
Karla Zelić
Josipa Skoblar i Izabel Kovačić
Mate Rončević
Mia Matić
Nika Turković
Ogi Antunac
Pamela Badžek
Paula Puškaš
Sanja Jagatić i Ivana Vukušić
Sarah Josipović
Veronika Svob
Ivan Alduk
Iva Pauzar
Franka Batelić
Dorin Zelenika
Dina Seradurišić i Izabel Kovačić

 

 

Foto: Matej Rebernišak, Marko Mihaljević, Mavoar Projects

 

Slični članci