Make your day different

Logo Cover

Izabel i Mateu Kovačiću pripala velika čast na vjenčanju njihovih prijatelja iz djetinjstva! Vatreni rastopio srca javnosti emotivnom čestitkom, ali to nije sve

Prije nešto više od mjesec dana nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel prisustvovali su vjenčanju prijatelja iz djetinjstva – Sare i Marina Miletića. Da su on i zagrebačka poduzetnica novopečenim supružnicima bili nešto više od običnih uzvanika, proslavljeni Vatreni sada je otkrio objavivši nekoliko fotografija sa svadbe uz koje se pohvalio kako im je pripala uloga kumova. Igrač nogometnog kluba Chelsea razgalio je mnoga srca emotivnom čestitkom mladencima, a posebnu pažnju zaplijenio je i njegov uskoro jednogodišnji sinčić Ivan…

Kada je 2017. godine izrekao sudbonosno ‘da’ svojoj supruzi Izabel, nogometaš Mateo Kovačić za kuma je odabrao Marina Miletića, prijatelja s kojim njeguje blizak odnos još od najmlađih dana.

Da je riječ o posebnom prijateljstvu, 27-godišnji Vatreni potvrdio je otkrivši kako mu je prošlog mjeseca uzvratio kumstvo kada je stao pred oltar s dugogodišnjom partnericom Sarom Miletić.

@mateokovacic8

Njegovoj životnoj suputnici, 28-godišnjoj osnivačici brenda Lunilou, pripala je uloga kume, a poznati par ne krije koliko je počašćen što su mladenci odlučili da upravo oni budu svjedoci na njihovom crkvenom vjenčanju.

 
 

Igrač londonskog kluba Chelsea podijelio je nekoliko fotografija sa svadbe te izazvao lavinu pozitivnih reakcija svjetske javnosti dirljivom porukom koju je uputio svojim prijateljima.

 
@mateokovacic8

‘Bila nam je čast biti pored vas kao vaši kumovi na najposebniji dan vaših života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje’, poručio je hrvatski nogometni reprezentativac i razgalio mnoga srca.

  Advertisement
  Advertisement

Osim emotivne čestitke, mnoge je oduševilo i skockano izdanje preslatkog Ivana Kovačića, sina jedinca mnogima omiljenog estradnog para koji će sredinom listopada proslaviti prvi rođendan.

@mateokovacic8

Ponosni tata držao je svog mezimca u naručju, dok je lijepa Izabel Kovačić oduzimala dah u glam toaleti s perjem iza koje stoji poznati hrvatski brend Identity by Igor Djuga.

Usprkos tome što žive u različitim državama, Sara i Marin Miletić redovito održavaju kontakt sa slavnim nogometašem i zgodnom poduzetnicom, a nerijetko ih posjećuju i u Londonu gdje žive od lipnja 2019. godine.

@sara_mm711

Atraktivna WAGS-ica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

Proteklog lipnja Izabel i Mateo Kovačić obilježili su četvrtu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca, a lani u listopadu postali su roditelji sinčića Ivana.

Foto: Instagram

Slični članci