Make your day different

Logo Cover

Iz Chanela stiže nova krema N°1 de Chanel Crème Riche s anti-age učinkom za lice zdravog sjaja u svim vremenskim uvjetima

Početkom prošle godine francuski modni i kozmetički div Chanel lansirao je holističku, ekološki osviještenu i anti-age njegu u obliku skincare i make-up linije N°1 de Chanel. Nova, inovativna i održiva njega kože temeljena na osnovnim postulatima označila je novo poglavlje u njihovoj beauty priči, obilježeno cvijetom crvene kamelije. Ova neobična biljka odupire se najnepogodnijim vremenskim uvjetima, a njezina sposobnost regeneracije i novog rasta poslužila je kao inspiracija za novi dodatak u liniji N°1 de Chanel. Bogata krema N°1 De Chanel Crème Riche proizvod je s anti-age učinkom koja bi mogla postati novi saveznik u borbi protiv prerane pojave znakova starenja…

Od samih beauty početaka, vizija kuće Chanel temelji se na uvjerenju da je inteligencija prirode nenadmašiva. Ovo uvjerenje dovelo je do stvaranja nove generacije njege kože i make-upa s ciljem očuvanja blistavosti i vitalnosti.

U srcu njegovih inovativnih formula nalazi se neobična biljka – crvena kamelija, simbolična biljka Gabrielle Coco Chanel.

Chanel

Crvena kamelija je cvijet koji raste i usred najhladnije zime i uvijek je korak ispred pa tijekom godine proizvodi nove stabiljke, grančice, lišće i – kad stigne zima, ona procvjeta.

Chanel

N°1 De Chanel Crème Riche je anti-age proizvod za njegu kože obogaćen ceramidima kamelije koji su dobiveni kroz proces koji je u potpunosti prirodan. Ceramidi su lipidi koji se nalaze u koži, a igraju vitalnu ulogu u održavanju kože zdravom i štite je od vanjskih agresora.

 
Chanel

Stvaraju barijeru preko epidermisa koja ‘zaključava’ vlažnost kako je koža ne bi gubila u prevelikoj količini. No, sa starenjem, njihova kvaliteta i količina padaju, a taj je proces dodatno pogoršan kad je koža izložena hladnoći – dolazi do pojave suhoće i stvaranja crvenila. A kad koža gubi vlagu, bore su naglašenije.

Chanel

Upravo kako bi se izborili protiv ove pojave Chanel je proširio svoju ekološki osviještenu anti-age liniju, a N°1 De Chanel Crème Riche je novi saveznik žena u borbi protiv prerane pojave znakova starenja i negativnih efekata hladnoće.

Korištenjem ove kreme tijekom zime crvenilo će biti smanjeno, koža će biti manje suha, a bore će biti zaglađene.

Chanel

Ekstrakt crvene kamelije djeluje na način da potiče vitalnost stanica kože, što rezultira nahranjenim izgledom lica. Zbog ceramida i ekstrakta kvasca, koža će biti zaštićena od negativnih utjecaja hladnoće, a ulje kamelije pomoći u održavaju optimalne hidratiziranosti lica.

Rezultat je lice zdravog sjaja i blistavosti, unatoč vremenskim uvjetima.

Chanel

Proizvod je dostupan u prodaji od 16. siječnja na službenim CHANEL prodajnim mjestima.

Foto: Chanel

Slični članci