Make your day different

Logo Cover

Ivica Kostelić ne može dočekati povratak kući s jedriličarske transatlantske utrke! Fotkom s blizankama Katom i Janom razgalio je mnoga srca…

Ivica Kostelić, naš najtrofejniji skijaš svih vremena, završio je svoju avanturu dugu gotovo 7400 kilometara, a domaća javnost s netrpljenjem iščekuje njegov povratak. Skijaš, koji je negdje usred Atlantika 24. studenog proslavio 42. rođendan, svoj je povratak kući najavio dirljivom fotografijom iz šetnje sa svoje dvije kćeri, blizankama Katom i Janom…

Nakon 22 dana plovidbe oceanom i isplovljavanja iz Le Havrea, Ivica Kostelić okončao je offshore jedriličarsku utrku ‘Transat Jacques Vabre’, a u koju je krenuo na jedrilici ‘Croatia Full of life’ s Francuzom Antoineom Callisteom.

Kostelić je u cilj je uplovio noseći na sebi hrvatski tres s brojem 64, što je ujedno i podsjetnik na njegov prvi, veličanstveni uspjeh, odnosno pobjedu iz Aspena 2001. godine, kada je pobijedio sa startnim brojem 64. U istom je i skočio u more.

Svoj povratak u Hrvatsku Ivica je najavio kratkom objavom na Instagramu uz opis ‘Soon…’.

 

Uz kratku objavu Kostelić je objavio i staru fotografiju na kojoj šeće sa svoje dvije kćeri, blizankama Janom i Katom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Kada nije na skijaškim stazama Ivica Kostelić uživa u jedrenju, a što je i dokazao završetkom utrke ‘Transat Jacques Vabre’.

Sa suprugom Elin, nekadašnjom skijašicom s Islanda, ljubavnu vezu započeo 2006. godine kada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

U braku su već sedam godina tijekom kojeg su postali roditelji četvero djece. Prvo su 2014. dobili sina Ivana, da bi dvije godine kasnije stigao i Leon, a sreća je bila potpuna kada su u ožujku 2020., nekoliko dana prije velikog zagrebačkog potresa, rođene i blizanke Jana i Kata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Foto: Instagram

Slični članci