Make your day different

Logo Cover

Ivana Mišerić ne skida osmijeh s lica, a razlog ne može biti ljepši! Čestitke sa svih strana pristižu na adresu zgodne voditeljice

Radijska voditeljica Ivana Mišerić ne skida osmijeh s lica, i to ne bez razloga. Naime, zgodna voditeljica zakoračila je u novu životnu godinu, a da joj ovaj dan ostane u najljepšem sjećanju, pobrinuli su se njezini kolege s Otvorenog radija i pripremili joj malo iznenađenje uz rođendansku tortu. Usto, atraktivna Velikogoričanka oduševila je prijatelje i obožavatelje elegantnim rođendanskim stajlingom te primila brojne čestitke…

U domu radijske voditeljice Ivane Mišerić zavladala je slavljenička atmosfera. Zvijezda Otvorenog radija navršila je 38 godina i pohvalila se skockanim modnim izdanjem u kojem je otpuhala rođendanske svjećice.

Karizmatična voditeljica na svoj veliki dan zablistala je u elegantnoj košulji-haljini, a začinila ju je narančastim sandalama s potpeticom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

‘Ovo je već postala dobra tradicija! Volim. Hvala svima na lijepim željama!’, poručila je popularna voditeljica uz fotografije snimljene na njezinom radnom mjestu, gdje su je kolege iznenadile rođendanskom tortom.

Zgodna Velikogoričanka primila je brojne čestitke, među kojima su bile one voditelja i glazbenika Saše Lozara, glumice Bojane Gregorić Vejzović i voditeljice Manuele Svorcan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Iako detalje o privatnom životu nastoji držati dalje od očiju znatiželjnika, popularna voditeljica još je prije dvije godine otkrila kako više nije solerica, a prošle godine priznala je kako je njeno srce osvojio IT konzultant iz Umaga Dražen Kovačević.

U razgovoru za Gloriju nedavno je otkrila kako su se povodom treće godišnjice veze odvažili na veliki korak – zajednički život u stanu kojeg je kupila u Velikoj Gorici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Osim što ju je privukao mirnoćom i zrelošću, Dražen joj je, uz sestru Anitu, bio najveći oslonac i podrška nakon majčine smrti, što joj je bio najteži period u životu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci