Make your day different

Logo Cover

Ivana Kovačić by Manos predstavlja božićnu kolekciju lakova za nokte čije glam nijanse će tijekom sezone evenate biti garantirano zamijećene

Prva pomisao uz božićnu manikuru je naravno crvena nijansa laka za nokte i mnogi je često biraju kao svoj najsigurniji odabir. Ipak, u blagdanskom duhu spremne smo otići i korak dalje. Uz najnoviju OPI božićnu kolekciju Holiday 2022 Jewel be Bold to neće biti teško…

Uz dašak glamura i eleganciju Manos klijentice najčešće odabiru tamniju crvenu nijansu laka za nokte Bring Out the Big Gems, ali i sada neočekivano popularne metallic nijanse poput zanimljive i glamurozne Tealing Festive i različitih šljokica koje se s lakoćom mogu upotpuniti uz bilo koju boju.

Ivana Kovačić by Manos

Bilo da ste ovih blagdana s obitelji ili prijateljima, zlatna nijansa Pop the Baubles sezonu evenata i naposlijetku Božić dočarati će još svečanijim.
U nadolazećim danima rado se posvećujemo tretmanima ljepote te klijentice uz drugačije nijanse traže i kreativne Manos design manikure koje uz malo truda postaju prava remek djela na noktima.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Manos by Ivana (@manos.byivana)

Bilo da se radi o dizajnu samo jednog nokta ili svih 10 svaki je odabir besprijekorno dizajniran i osmišljen, a manikura dozvoljava pregršt ideja kreativnog Manos teama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manos by Ivana (@manos.byivana)

Vrlo je popularna Manos Chrome manikura ili Manos Velvet manikura koje su izrazito atraktivne i biti će garantirano zamijećene na bilo kojem božićnom eventu.

Pripremila: Ivana Kovačić, Manos manikura i pedikura
Medvedgradska 8, Zagreb
Foto: Instagram/ Promo/Manos

Slični članci