Make your day different

Logo Cover

Ivan Rakitić puca od ponosa! Na tradicionalnom festivalu u Sevilli njegova supruga Raquel ukrala je sve poglede u raskošnoj flamenco haljini

Proslavljeni nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri nisu propustili odlazak na tradicionalni festival u Sevilli, prvi nakon što su posljednja dva bila otkazana zbog pandemije koronavirusa. A da je bivši Vatreni u zgodnu Andalužanku i nakon silnih godina zaljubljen kao prvog dana, najbolje potvrđuju posljednje fotografije koje je podijelio na Instagramu, a na kojima ne nedostaje zaljubljenih pogleda.

Ivan Rakitić, njegova supruga Raquel Mauri i njihove dvije kćerkice nazočili su tradicionalnom festivalu u Sevilli, događaju za koji se posebno pripremaju žene. Prilika je to da odjenu najraskošnije flamenco haljine, prepoznatljive po svojim istaknutim krajevima prema van i kosu ukrašavaju cvijećem.

Ovogodišnji festival u centru grada obitelj našeg nogometaša nije propustila, pogotovo nakon što su posljednja dva bila otkazana zbog pandemije koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Zgodna Španjolka koja je osvojila srce našeg sportaša, uvukla se u točkastu flamenco haljinu s crvenim valovima, a svoje kćeri Atheu i Adaru odjenula je u potpuno identične dječje verzije.

Ivan Rakitić, 34-godišnji igrač španjolskog kluba Sevilla, za ovu je priliku odjenuo crno odijelo te još jednom pokazao kako mu godi život u Andaluziji, odakle je rodom njegova dvije godiine mlađa supruga Raquel.

Naime, Ivan Rakitić lijepu je Andalužanku odveo pred oltar u strogoj tajnosti 2013. nakon godinu i pol veze, a 2015. organizirali su veliko vjenčanje u katedrali u Sevilli. Njihova ljubavna priča pomalo je neobična, ali svaki put iznova oduševljava.

Zaljubljeni supružnici za vrijeme braka postali su roditelji dviju kćerkica, osmogodišnje Althee i šestogodišnje Adare, koja je prije tri dana proslavila rođendan, a obje djevojčice pričaju i španjolski i hrvatski jezik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Foto: Instagram

Slični članci