Make your day different

Logo Cover

Ivan Herceg ponovno u ljubavnom zanosu: Nije skidao pogled (a ni ruke!) sa slovenske pjevačice Nine Donelli

Ni olujno nevrijeme, ni grmljavina i obilni pljuskovi nisu mogli zaustaviti domaće kraljeve zabave da naprave najluđu feštu u Vodicama kojom je obilježen početak jubilarnog 10. CMC festivala. Osim u najhrabriji dekolte Nives Celzijus svi su gledali i u novi ljubavni par: glumca Ivana Hercega i njegovu 16 godina mlađu djevojku Ninu Donelli, mladu slovensku glazbenu zvijezdu

Nives Celzijus, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Nina Donelli i Zlatko Pejaković pobrinuli su se kako bi 50-tak novinara iz cijele regije u restoranu Šimun i nekoliko stotina ljudi koji su se spontano okupili na rivi privučeni njihovom glazbom, doista uživalo u neformalnoj zabavi s njima – omiljenim zvijezdama domaće estrade koji već tradicionalno svake godine na CMC-u priređuju gala večeru i najbolji dernek do jutra.

Ivan Herceg i Nina Donelli

Zabavu je otvorio Mladen Grdović svojim dalmatinskim evergrinima, a nakon njega je nastavio Zlatko Pejaković. Pjevači su se na oduševljenje publike cijelu večer izmjenjivali za mikrofonom. Ljubimica nacije Nives Celzijus hipnotički je privlačila pažnju svih muškaraca, ali i žena najhrabrijim dekolteom ikad viđenim na našoj estradi.

Ponesena veselom atmosferom zapjevala je i sa legendarnim Zlatkom Pejakovićem. A dok je Pejaković zanosnoj Nives upućivao neskrivene komplimente s pozornice, dobacivao mu je njegov prijatelj Mladen Grdović: ‘Džaba ti komplimenti, ja ću prvi snimiti s Nives duet jer ako smo nas trojica ‘tri mušketira’, Nives mora biti naša princeza’.

Zlatko Pejaković i Nives Celzijus

 

Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović

Mlada slovenska zvijezda Nina Donelli na ovoj se večeri za novinare i uzvanike pojavila u pratnji svog dečka, 36 – godišnjeg hrvatskog glumca Ivana Hercega, koji joj je vatreno pljeskao kad je zapjevala s kolegom Jasminom Stavrosom.

Nina Donelli i Jasmin Stavros

 

Foto: Mario Drausnik


Hzzo


Slični članci