Make your day different

Logo Cover

Ivan Alduk novom kolekcijom ‘Summer of `21’ slavi glamur, ženstvenost, efektni i raskošni koloritet kojem težimo nakon vladavine trenirki….

Miris mora, soli, preplanuli ten, cvrči, lagana glazba u pozadini – emocije su to koje budi nova ALDUK kolekcija. Pogledajte ju!

Hrvatski dizajner Ivan Alduk, usprkos negativnom ozračju ‘pozitivne’ svakodnevice, predstavlja novu modnu kampanju i kolekciju ‘Summer of `21’.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

‘Moramo stvarati i hiniti normalnost jer tako lagano, ali ustrajno koračamo prema nečemu ljepšemu’, dodaje dizajner koji neumorno stvara u pandemijskim uvjetima te na taj način inspirira modnu scenu.

‘Predstavljanje novih modnih kolekcija i pripadajućih kampanja u regularnom sezonskom ritmu je postao privid normalnosti i luksuz kojeg se ne želimo odreći. Taj čvrsti stav da stvaramo, proizvodimo, očuvamo radna mjesta te razvijamo naš brend iz sezone u sezonu, bez obzira na skoro gerilske uvjete poslovanja, jest razlog što danas predstavljamo već četvrti ovogodišnji projekt. Apsurdnost trenutka i njegova nepomičnost ka rješenju je možda najbolji scenarij za stvaranje, planiranje i dogradnju brenda u vizualnom, ali i poslovnom dijelu stoga tu misiju ovog puta provodimo kroz vizuale nove ready-to-wear kampanje’, izjavio je uspješni hrvatski dizajner Ivan Alduk prilikom predstavljanja nove kolekcije ‘Summer of `21’ za proljeće/ljeto 2021.

 

  Advertisement

Suncem okupani vizuali nove kampanje evociraju retro glam osjećaje i uživanje u lakoći postojanja tijekom ljeta koja nam se uvijek nekako najsnažnije urezuju u sjećanja, pa po njima pamtimo minulo vrijeme.

Upravo ovo ljeto, dizajner smatra prelomnim kojeg ćemo se u budućnosit itekako sjećati te je i samu kolekciju znakovito naslovio ‘Summer of `21’ naslanjajući se na legendarnu pjesme Bryana Adamsa ‘Summer of `69’.

‘Ideja i želja je bila da se maknemo iz studija te si ‘otežamo stvaranje’ odlaskom na teren. Baška na Krku se je pokazala kao izvrsna morska kulisa naše nove kampanje, a sam proces stvaranja ljetne modne priče početkom ožujka je u najmanju ruku izazovan jer su vremenski uvjeti daleko od ljetnih. Kolekcija je miljama udaljena od trenutnih antistilova u modi te je glamurozna, ženstvena, efektna, udobna i raskošna koloritom, teksturama i uzorcima. Sve ono čemu ćemo se jedva čekamo vratiti nakon vladavine trenirki i pandemijskih uvjeta života’, dodao je Ivan Alduk.

Upravo taj proces stvaranja, dizajniranja i proizvodnje prepoznatljivih modela s Alduk potpisom se odvija u centru Zagreba, serije su limitirane i vrlo često unikatne, kvaliteta ideja i proizvoda jest razlog vraćanja brojnih klijentica.

Lokalpatriotizam u modi je nikad jači jer poticanjem konzumacije takve odjeće, podržavate svoje prijatelje i zajednicu, a u novoj Alduk kolekciji je više od 40 novih modela koji bi lako mogli postati predmet vašeg interesa.

Modeli haljina i kombinezona u bijelom, crnom, rozom, ružičastom i crvenom tonu te s laganim glam efektom prizivaju bezbrižnija vremena. Upravo taj osjećaj Alduk evocira ovom kolekcijom i nadodaje .

‘Moda ne smije biti samo odraz stanja društva i pomirenosti s realnošću koja trenutno nije najljepša, već treba u nama buditi neke ljepše, pozitivnije osjećaje koji će nas potaknuti na promjenu!’

Ivan Alduk
Ivan Alduk

Foto: Jelena Balić/promo

Slični članci