Make your day different

Logo Cover

Iva Šarić u svojoj beauty kolumni otkriva 3 proizvoda bez kojih zimu ne može zamisliti, ali i kakvu dekorativnu kozmetiku savjetuje za kućne tulume…

Ove božićne blagdane – Božić i doček Nove godine, svi ćemo provesti u nekim novim okolnostima! Za razliku od svih prethodnih godina kada su se pomno planirali izlasci, domjenci, božićni partya i doček Nove godine ovoga je puta sve – otkazano! Doslovce kao da je ‘netko’ jako zao svima nam ukrao Božić, ma i cijelu ovu preteču godinu!!

No da ne skrećemo previše s naše teme, držat ćemo se naših beauty rutina u doba izolacija i kućnih partyja. Ovo je vrijeme idealno da poradimo na sebi, mentalno, duhovno, fizički, psihički, ma kako god… bitno da radimo.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
Iva Šarić

Puno smo pisali o preparativnoj kozmetici i znamo koliko je ona važna, no nakon sto ulažemo u svoje lice, tijelo i kožu, iznutra i izvana, njegom i hidratizacijom, apsolutno sva dekorativna kozmetika puno će nam bolje i samima pristajati!

Bez obzira što smo posljednjih mjeseci primorani najviše vremena provoditi u svojim domovima vjerujem kako je dekorativna kozmetika i dalje jednako važna!

U ove zimske mjesece preporučila bih svima 3 odlična beauty proizvoda koja sam nedavno otkrila.

 

Mineralni puder od Jane Iredale je zaista otkriće, idealan za ove hladne dane. Doslovno je odličan i za dan, i za noć, a i za one trenutke kada nam je potrebna šminka koja ‘prekriva nedostatke’, uz to sve obogaćuje našu kožu mineralima.

  Advertisement
Mineralni puder Jane Iredale

Također, uz njega koristim i fiksator da puder kako bi puder što duže trajao i ljepše pristajao licu.

Jane Iredale

Sljedeća stvar koja mi je trenutno jedna od dražih je Marc Jacobs bronzer.

Marc Jacobs bronzer

Bez obzira što je zima volim izgledati malo preplanulo, a s obzirom na to da sam veliki protivnik solarija i bilo kakve vrste umjetnog sunca, s ovim bronzerom postižem efekt preplanulosti i zaista je za svaku preporuku!

Nakon Yumi lash tretmana koje koristim na svojim trepavicama tj. za njihovu prirodnu njegu i podizanja volumena na istima volim vidjeti i Armanijevu maskaru. Zaista je jednostavna. Za nanositi, ali i za ukloniti. A meni je to od iznimne važnosti.

 

Eyes To Kill Classic Mascara – Armani beauty

S obzirom na to da ove godine nećemo biti na ikakvim većim zabavama, idealno je vrijeme da se i naša koža malo odmori, pa je minimalna dekorativna kozmetika sasvim dovoljna.

Uz sve ovo jedan potez crnog tuša na kapcima, malo sjajila na usnicama, dobar (intenzivan!) parfem i zablistat ćete u svim danim prilikama, a ono najvažnije sebi samoj i svojim najmilijima….

Iva Šarić

Napisala: Iva Šarić
Foto: Privatni album/Instagram

 

Slični članci