Make your day different

Logo Cover

Iva Šarić u svojoj beauty kolumni otkriva 3 proizvoda bez kojih zimu ne može zamisliti, ali i kakvu dekorativnu kozmetiku savjetuje za kućne tulume…

Ove božićne blagdane – Božić i doček Nove godine, svi ćemo provesti u nekim novim okolnostima! Za razliku od svih prethodnih godina kada su se pomno planirali izlasci, domjenci, božićni partya i doček Nove godine ovoga je puta sve – otkazano! Doslovce kao da je ‘netko’ jako zao svima nam ukrao Božić, ma i cijelu ovu preteču godinu!!

No da ne skrećemo previše s naše teme, držat ćemo se naših beauty rutina u doba izolacija i kućnih partyja. Ovo je vrijeme idealno da poradimo na sebi, mentalno, duhovno, fizički, psihički, ma kako god… bitno da radimo.

Iva Šarić

Puno smo pisali o preparativnoj kozmetici i znamo koliko je ona važna, no nakon sto ulažemo u svoje lice, tijelo i kožu, iznutra i izvana, njegom i hidratizacijom, apsolutno sva dekorativna kozmetika puno će nam bolje i samima pristajati!

Bez obzira što smo posljednjih mjeseci primorani najviše vremena provoditi u svojim domovima vjerujem kako je dekorativna kozmetika i dalje jednako važna!

U ove zimske mjesece preporučila bih svima 3 odlična beauty proizvoda koja sam nedavno otkrila.

 

Mineralni puder od Jane Iredale je zaista otkriće, idealan za ove hladne dane. Doslovno je odličan i za dan, i za noć, a i za one trenutke kada nam je potrebna šminka koja ‘prekriva nedostatke’, uz to sve obogaćuje našu kožu mineralima.

Mineralni puder Jane Iredale

Također, uz njega koristim i fiksator da puder kako bi puder što duže trajao i ljepše pristajao licu.

Jane Iredale

Sljedeća stvar koja mi je trenutno jedna od dražih je Marc Jacobs bronzer.

Marc Jacobs bronzer

Bez obzira što je zima volim izgledati malo preplanulo, a s obzirom na to da sam veliki protivnik solarija i bilo kakve vrste umjetnog sunca, s ovim bronzerom postižem efekt preplanulosti i zaista je za svaku preporuku!

Nakon Yumi lash tretmana koje koristim na svojim trepavicama tj. za njihovu prirodnu njegu i podizanja volumena na istima volim vidjeti i Armanijevu maskaru. Zaista je jednostavna. Za nanositi, ali i za ukloniti. A meni je to od iznimne važnosti.

 

Eyes To Kill Classic Mascara – Armani beauty

S obzirom na to da ove godine nećemo biti na ikakvim većim zabavama, idealno je vrijeme da se i naša koža malo odmori, pa je minimalna dekorativna kozmetika sasvim dovoljna.

Uz sve ovo jedan potez crnog tuša na kapcima, malo sjajila na usnicama, dobar (intenzivan!) parfem i zablistat ćete u svim danim prilikama, a ono najvažnije sebi samoj i svojim najmilijima….

Iva Šarić

Napisala: Iva Šarić
Foto: Privatni album/Instagram

 

Slični članci