Make your day different

Logo Cover

Iva Jerković ostavila sve bez daha zavodljivim izdanjem u kojem glavnu ulogu igra ludo dobra haljina sa sniženja vrijedna svega 120 kuna

Da je dobra crna haljina apsolutni must have u ormaru svake žene, dobro zna i atraktivna voditeljica Iva Jerković. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica počastila je javnost fotkom u skockanom izdanju nakon dugo vremena, a zaljubljenicama u modu za oko je zapeo zavodljivi odjevni komad koji joj pristaje bez mane. Riječ je o profinjenom modelu popularnog high street brenda koji se sada može uloviti po sniženoj cijeni od svega 120 kuna – i uskoro će u potpunosti nestati s polica…

Malo koja fashionistica ne bi voljela zaviriti u modno carstvo voditeljice Ive Jerković koje vrvi od senzacionalnih kreacija s luksuznim, ali i high street potpisom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Nakon dugo vremena, zgodna 40-godišnja poduzetnica podijelila je fotografiju iz večernjeg izlaska i ostavila sve bez daha dotjeranim izdanjem u kojem glavnu ulogu igra Zarina crna haljina.

@ivajerkovic

Ni vlasnica poznatog zagrebačkog beauty salona nije odoljela midi modelu s izrezom na leđima koji smo posljednjih mjeseci često imali prilike vidjeti na Instagramu.

Profinjena kreacija, koju krasi i prorez na prednjoj strani, najprije se prodavala za 300 kuna, a cijena joj je sada snižena na svega 120 kuna. Iako se na web shopu već u potpunosti razgrabila, još ju je moguće uloviti u pojedinim fizičkim trgovinama.

 
Zara, 299,90 kn –> 119,90 kn

Kako bi elegantnu haljinu podigla na višu razinu, nekadašnja manekenka posegnula je za decentnom ogrlicom i efektnim visećim naušnicama upotpunjenim kristalićima.

Look je zaokružila blago uvijenom kosom začešljanom na stranu i nešto jačim make-upom, a njezini prijatelji i obožavatelji imali su samo riječi hvale: ‘Wow’, ‘Najljepša’, ‘Jesi ok? Mislim, gori Instagram’, ‘Kakav komad’, ‘Prekrasna žena’.

Foto: Instagram / Zara

Slični članci