Make your day different

Logo Cover

Iva Balent pokazala novu vitku liniju i savršen stil u haljini iz Zare za svega 150 kuna

Iva Balent, kći Ivice Todorića koja je dugi niz godina u Agrokoru obnašala funkciju direktorice marketinga, ovih dana prima brojne komplimente za svoj izgled. S razlogom. A za sve je ‘kriva’ jedna fotografija na Instagramu koja Ivu prikazuje u jednom sasvim novom izdanju.

Osim što na njoj Iva pozira u uskoj i pripijenoj haljini popularnog španjolskog brenda Zara, čija je cijena na sniženju svega 149,00 kuna, pristaje joj kao salivena i definitivno laska njezinoj novoj, znatno vitkijoj, figuri. Ružičasto-crvenu haljinu kombinirala je uz torbicu koja također ne nosi potpis nekog skupocjenog brenda. Štoviše, ona nosi domaći potpis Chic IB bags, a riječ je o zadarskom brendu s kojom Iva surađuje u humanitarne svrhe.

@srculence___

 

@srculence___

Naime, dio prihoda od prodaje torbice koju krasi srce ide za djecu oboljelu od srčanih bolesti. – Ponosno najavljujemo divan projekt, dio od prodaje torbice ide za djecu oboljelu od srčanih bolesti. Hvala dragoj Ivi Balent što je prepoznala divnu ideju i divno dobro djelo – napisali su na Instagram profilu ovog zadarskog brenda.

Zara, cijena 149.90 KnFoto: Zara, Instagram


Hzzo


Slični članci