Make your day different

Logo Cover

Istražite skrivene draži Roomporna, jedine stranice koju prate strastveni ljubitelji moderne arhitekture i dizajna interijera

Zaljubljenik ste u arhitekturu i uređenje interijera, planirate uskoro preurediti svoj dom ili se i sami bavite tim poslom, tad morate znati za Roomporn. Stranicu koja je počela kao inspiracija, mjesto savršenih ideja, ali sve brže postaje platforma koja bi mogla objediniti apsolutno sve što tržište dizajna interijera treba.

U vječnoj ste potrazi za novim idejama uređenja prostora? Morate zaviriti u Roomporn, stranicu koju prati više od 800.000 ljudi, nastalu kao mjesto odličnih ideja, a čiji vlasnici najavljuju ogroman poslovni iskorak.

Roomporn će, prema najavama Carleigha i Roberta, vlasnika stranice, postati interaktivna platforma za uređenje i ‘vezu’ za sve što je potrebno za lijep dom.

@roomporn

 

@roomporn

Zasad je to ‘samo’ mjesto novih ideja, kanal koji je posvećen novinama u aritekturi i dizajnu, i to posebno luksuznom dizajnu s brojnim tehnološkim trendovima, neodvojivima od udobnog i modernog življenja.

Kad kažemo ‘porn’, mislimo baš tako nekako. Pa pogledajte samo ta rješenja:

@roomporn

 

@roomporn

 

@roomporn

Stranica je startala iz hobija dvojice istomišljenika, zaljubljenika u arhitekturu i dizajn koji su počeli kopati po bespućima virtualnih ideja i predstavljati ih na svojoj stranici Ubrzo je to postalo mjesto s mnogim originalnim kolekcijama i fenomenalnim rješenjima, a kad je cijelu tu kolekciju zapazila velika talijanska Instagram influencerica Chiara Ferragni, svestrana i vrlo uspješna blogerica, priča se strelovito vinula u nebesa. I tako je od hobija stvoren posao, a dečki imaju još niz aduta u rukavu.

 

@roomporn

 

@roomporn

 

@roomporn

Kako su u razgovoru s Chiarom najavili, intencija im je sa stečenom slavom privući na jednom mjestu mnoštvo brendova vezanih uz ogromno tržište dizajna interijera, a nakon toga napraviti i pravu interaktivnu platformu gdje bi kupci i dizajneri/proizvođači mogli na jednom mjestu pronaći ciljanu publiku.

 

@roomporn

 

@roomporn

 

@roomporn

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci