Istra pruža nebrojeno čarobnih destinacija, no među najljepšima je (bez sumnje!) luksuzni luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery koji svake godine privlači mnogobrojne hedoniste, ali i gastronome. Uz vrhunsku ponudu vina i maslinovog ulja s osobnim potpisom, na imanju se nalaze i dva restorana čijem jelovniku ne bi rekli ‘ne’ ni oni najistančanijeg ukusa. Restoran Meneghetti i Oliveto restaurant & Lounge bar savršen su kontrast između elegantnijeg večernjeg izdanja i ležernijeg dnevnog, a tanjuri koji izlaze iz kuhinje prava su mala (okusna i vizualna!) remek djela…
U nepreglednom istarskom zelenilu, u neposrednoj blizini Bala među maslinama i vinovim lozama, smjestio se luksuzni Meneghetti Wine Hotel & Winery – mjesto je gdje ćete poželjeti pobjeći od stresa, briga i umora.
Uz eksterijer i interijer koji oduzimaju dah te pomno osmišljen i bogat program za posjetitelje željne jedinstvenog iskustva, tu je i vrhunska ponuda jela i pića koja će na prvo kušanje očarati i najrazmaženija nepca. Novi chef Meneghetti restorana je Damir Pejčinović.
OlivetO Restaurant & Lounge Bar, smješten tik uz bazen i okružen prirodom vinograda, pun je pogodak za svakog gosta na godišnjem odmoru. Bilo da žudite za manjim zalogajem ili laganim ručkom koji osvaja i izgledom i okusom, u potpunosti se možete prepustiti opuštenoj atmosferi koja njime vlada.
Jela spravljena od vrhunskih namirnica, poput škampa, tartufa, ukusnog mesa i kremastih delicija, idealna su okrepa nakon kupanja u moru ili višesatnog sunčanja na obližnjoj plaži, a za maksimalnu bezbrižnost, dress code je – ležeran.
Na jelovniku se mogu naći specijaliteti kao što su istarski fuži s ljetnim tartufom, rižoto od kvarnerskih škampa, crni tagliolini s jastogom te burata s pršutom San Danielle.
Pogledajte GALERIJU:
Kao potpuni kontrast dnevnom gastronomskom raju na ekskluzivnom istarskom imanju, tu je restoran Meneghetti – savršen za večernje uživanje u hrani kakvu ranije sigurno niste imali prilike probati.
Doživite modernu interpretaciju istarske kuhinje u restoranu gdje su jela kreativno predstavljena i pripremljena od svježih, autentičnih i sezonski odabranih lokalnih sastojaka.
Dupli raviol s crnim Motovunskim tartufom, ramstek s mladim krumpirom i gljivama, tartar od govedine, krem juha od čičoke, filet romba s humusom od bijelog graha, bobom i pestom od bosiljka te Jakobove kapice samo su neka od jela kojima možete nagraditi svoje nepce u večernjim satima u ugodnoj atmosferi pod vedrim nebom.
Pogledajte GALERIJU:
Upravo je zbog spoja vrhunskog smještaja, bogate gastronomske ponude i usluge na kakvu se malo gdje može naići imanje Meneghetti često traženo za ekskluzivni najam. Zvuči primamljivo, zar ne?
Foto: Instagram / promo/ Meneghetti Wine Hotel & Winery