Make your day different

Logo Cover

Iskustva iz prve ruke: Znate li da postoji stranica na kojoj možete doznati baš sve o estetskoj industriji?

Korekcija tijela više nije tabu, a sad imamo i stranicu na kojoj možemo doznati baš sve što nas zanima o zahvatima – iskustvima, ocjenama kirurga, cijenama, s mnogo savjeta, detalja i fotografija iz prve ruke.

Zanima li Vas išta vezano uz estetsku kirurgiju, zahvatima i općenito cijeloj estetskoj industriji, najbolje odgovore odsad možete potražiti na stranici RealSelf, ogromnoj web platformi koja djeluje poput uspješnog TripAdvisora.

 

@peaceloveandplasticsurgery

Riječ je o platformi na kojoj ćete na jednom mjestu pronaći apsolutno sve što vas može zanimati o estetskim zahvatima. Zanimaju li vas detalji o tome kako se provode operacije, koliki je i kakav oporavak, kako izgledaju rezultati, koji su kirurzi na cijeni, a koji ne…

Odgovore daju pravi pacijenti s kojima je moguće stupiti i u izravan kontakt, a za svaki je zahvat napravljena i mala anketa isplativosti.

Stranica je zbog svoje funkcionalnosti, kao i sve veće potražnje za estetskim zahvatima, što kirurškim, što blažim, neinvazivnim, postala pravo savjetovalište. Za one koji planiraju zahvat, ali i one koji još uvijek samo razmišljaju.

@peaceloveandplasticsurgery

U platformu je navodno uloženo oko 40 milijuna dolara, što jamči da doista funkcionira na visokoj razini, a dokazuje i još nešto – estetska industrija više se ne skriva iza malih vrata. Ona je već odavno prestala biti tabu te je samim time sve raširenija.

@peaceloveandplasticsurgery

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci