Make your day different

Logo Cover

Irina Shayk: Ovako drastičnu promjenu imagea već dugo nismo vidjeli, morali smo dva puta protrljati oči …

Kosu je skratila, šminku promijenila i svima dala do znanja što se ovog ljeta nosi! Mi smo je jedva prepoznali, no svakako se pridružujemo svjetskim kritičarima koji kažu da lijepoj manekenki Irini Shayk savršeno stoji nova frizura. Što nikako ne znači da nismo morali (barem) dva puta prortljati oči dok se ne uvjerimo da je zaista riječ o njoj…

Ljeto se zahuktava pa je red da se malo oslobodimo kose, baš kako je prije nekoliko dana učinila slavna ljepotica Irina Shayk. I ona se nakon razdoblja konstantnog nošenja duge kose odlučila za promjenu, a kako drugačije – nego onu u trendu.

@intimissimiofficial
@irinashayk

A trendovi ove godine naginju bob frizurama, koju je Irina dodatno začinila rijetkim šiškama i nešto svjetlijom nijansom kose.

Novi look predstavila je i na Instagramu, napisavši  kratko: ‘On my way…’, odjevena u sexy outfit s crnim sakoom bez grudnjaka.

@irinashayk

 

@irinashayk

Fanovi joj ne prestaju dijeliti pohvale, a da je bob iznimno popularna frizura ovog ljeta pokazala nam je nedavno i glumica Mila Kunis, koja se također odlučila za drastičnu promjenu.

Ovako izgleda ‘njen način’.

@kunismilax

Taj vječni ženski klasik jednostavan je za održavanje, a stoji gotovo svakoj kosi i obliku lica, ovisno kako je šišan. Uz vječnu formulu – maksimalna dužina do ramena, stepenasto šišanje (ali i ne mora), sa šiškama – kraćima, dužima ili bez njih.

I zato se može odlično oblikovati, a jedine kojima ne stoji je kovrčava kosa.

Razmišljate li o promjeni, evo nekoliko različitih stilova:

@bob_hairstyle

 

@social_lulu

 

@mrsdukesfitspo

 

@nicolekeenen

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci