Make your day different

Logo Cover

Intimni trenuci najpoznatije trudnice na svijetu

Nakon što je američka pjevačica Beyonce u veljači objavila vijest da će ona i njen suprug reper Jay-Z dobiti pojačanje u obitelji, lijepa se glazbenica ne libi javno pokazati svoju sreću pa je tako sa svojim obožavateljima podijelila trenutke s tradicionalne zabave dobrodošlice za svoje blizance

Povodom skorašnjeg dolaska blizanaca u obitelj Carter, tridesetpetogodišnja Beyonce organizirala je tradicionalni ‘baby shower’, a najintimnije trenutke podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu. U prekrasnom ambijentu, unutar egzotično dekoriranog šatora, Beyonce je ovu subotu zajedno s obitelji i najbližim prijateljicama, jednostavno uživala u druženju i darovima koje su one pripremile za blizance Carter. Tema zabave pod nazivom ‘Carter Push Party’ bila je Afrika, a među slavnim damama bile su i Serena Williams, Tina Knowles, La La Anthony te bivše članice Destiny’s Childa Kelly Rowland i Michelle Williams.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Glazbena diva je za ovu priliku obukla dugu cvjetnu suknju i bikini, a već pozamašni trbuh dodatno je istaknula tetovažom od kane.Mnogo smijeha i glamura, upadljive boje i glazba učinili su zabavu jedinstvenom i glamuroznom, a Beyonce je kasnije na Instagramu objavila nekoliko crno-bijelih fotografija na kojima pleše s Jayjem, dok je njena majka Tina Knowles otišla korak dalje objavom snimki sa zabave koje su oduševile fanove.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Obožavatelji ovog najutjecajnijeg i najbogatijeg glazbenog para zadnjih mjeseci su počeli sumnjati kako se par rastaje zbog Jayjeve nevjere, no vijest o Beyonceinoj trudnoći pokazala je kako je par uspio riješiti svoje bračne nesuglasice. Inače, Beyonce i njezin 11 godina stariji suprug ponosni su roditelji kćeri Blue Ivy Carter, rođene u siječnju 2012., koja će uskoro preuzeti ulogu starije sestre dječaka i djevojčice koji uskoro stižu na svijet.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Fotografije: Instagram

Slični članci