Make your day different

Logo Cover

Internet je ‘zapalila’ nova fotka djece Beyonce i Jay Z-ja! Mnogi se ne mogu načuditi koliko su njihovi mezimci narasli, a najstarija kći preslika je svoje mame

Glazbena diva Beyonce i nagrađivani producent Jay Z ponosni su roditelji troje djece – kćerkice Blue Ivy te blizanaca Rumi i Sira, koje vrlo rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti. Dok se poslovnim uspjesima hvale na sva zvona, slavni supružnici privatni život skrivaju kao zmija noge, no na društvenim mrežama sada je osvanula njihova nova obiteljska fotografija i u kratkom roku izazvala lavinu pozitivnih reakcija. Obožavatelji diljem svijeta ne mogu se načuditi da su mezimci popularne pjevačice i repera već toliko narasli, a svi se slažu da je njihova najstarija kći preslika svoje zgodne mame…

Američka pjevačica Beyonce Knowles i svestrani glazbenik Jay Z ne libe se govoriti o poslovnim uspjesima u medijima, no kada je riječ o privatnom životu i njihovoj djeci, informacije daju na kapaljku.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Na iznenađenje svjetske javnosti, na društvenim mrežama pojavila se nova fotografija 39-godišnje glazbene dive i 12 godina starijeg producenta u društvu njihovih mezimaca – devetogodišnje kćeri Blue Ivy te trogodišnjih blizanaca Rumi i Sira, koje rijetko imamo prilike vidjeti.

@beyonce

Obiteljsku fotografiju, koja je izazvala salve pozitivnih reakcija javnosti, objavio je Neal Farinah, dugogodišnji frizer atraktivne glazbenice i poduzetnice, a mnogi se ne mogu načuditi da su djeca slavnog para već toliko velika.

‘Djeca Carter nam rastu. Preslatko’, stoji u objavi na Instagram profilu The Shade Rooma o kojoj danas priča cijeli svijet, osobito zbog jednog zanimljivog detalja.

 
@theshaderoom

Naime, obožavatelji legendarne pjevačice i nagrađivanog repera slažu se da njihova najstarija kćerkica Blue Ivy nevjerojatno nalikuje svojoj slavnoj majci, a mnogi ne mogu vjerovati da je već toliko visoka u dobi od devet godina.

  Advertisement

‘Blue će uskoro biti viša od Beyonce’, ‘Blizanci kao da su jučer imali šest mjeseci’, ‘Ovo je prvi put da vidim njihovu djecu’, ‘Kad su, dovraga, blizanci prohodali?’, ‘Blue je doslovno velika sestra’, ‘Ovo je nemoguće’, ‘Blue je ista mama’, ‘Mala diva’, bili su samo neki od komentara.

@bey.park

Jedan od najmoćnijih parova današnjice u bračnu luku uplovio je 2008. nakon dugogodišnje veze. Četiri godine kasnije dobili su najstariju kćerkicu Blue Ivy, a ubrzo nakon toga, svijet je šokirala vijest da je Jay Z prevario svoju suprugu.

Ipak, slavni par je o tome odlučio javno progovoriti i izgladiti svoj odnos, a od tada žive pravu bračnu idilu. Da su prebrodili sve probleme, najbolje potvrđuje i činjenica da su 13. lipnja 2017. dobili još dvoje djece – blizance Rumi i Sir.

@vrnik.arts.club

Zanimljivo je istaknuti da su zgodna glazbenica i producent veliki obožavatelji Lijepe naše. Lani u rujnu s djecom su uživali na Jadranskoj obali i, između ostalog, posjetili otok Korčulu, a 2011. kao destinaciju za godišnji odmor odabrali su očaravajući Hvar.

Prošlogodišnji posjet Hrvatskoj dogodio se s posebnim povodom. Naime, Beyonce je slavila 39. rođendan na otočiću Vrniku, gdje se cijela obitelj počastila ručkom u restoranu Vrnik Arts Club u vlasništvu odvjetnika Pere Lozice, a društvo im je pravio prijatelj iz New Yorka koji je također boravio na toj lokaciji.

Foto: Instagram

Slični članci