Make your day different

Logo Cover

Interaktivne razglednice iz Zadra zbog kojih će vam misli pobjeći u tople, bezbrižne večeri

Topli i sunčani dani su konačno pokucali na naša vrata, a ako bismo morali izdvojiti grad koji je sinonim za ležernost i opušten lifestyle, onda bi to svakako bio Zadar.  Iako ne vrvi bogatom ponudom mjesta za noćne provode, on je savršena destinacija za sve one koje žele uživati u toplim, bezbrižnim večerima uz lagani povjetarac koji sa sobom donosi miris mora. Pa iako je teško dočarati pojam dalmatinske ‘fjake’, to je svakako uspjelo mladoj i talentiranoj umjetnici Ani Beverin koja nas je obradovala izumom virtualnih razglednica. Štoviše. Svojim je kreativnim rješenjem u potpunosti redefinirala razmjenjivanje poruka, a o čemu se radi i zašto svi pričaju o njoj provjerite u nastavku….

 

gif razglednica iz zadra

 

Mlada talentirana dizajnerica iz Zadra , Ana Beverin nas je obradovala novim izumom slanja razglednica. U zanimljivim GIF. formatima probudila je čari Zadra i uvela potpuno novi preokret u razmjenjivanju poruka.

‘Sama ideja je došla nekako prirodno, sama od sebe. Kako sam inače iz Zadra, palo mi je na pamet kako bi bilo fora napraviti digitalne razglednice grada…

gif razglednica iz zadra

..One standardne osobno mi se nikada nisu sviđale, a i ja sam više osoba naklonjena digitalnom dobu pa je ovaj kreativan proces bio nekako logičan slijed. Željela sam  na jedan personalizirani način ispričati tu jedinstvenu zadarsku priču.’  – ispričala nam je talentirana Ana.

 

gif razglednica iz zadra

 

‘ Inspiraciju sam crpila istražujući grada očima turista. Nekoliko dana sam šetala po Zadru, fotografirala zanimljive kadrove i vizure ne bi li se na taj način i sama podsjetila što je toliko lijepo i posebno u Zadru.  Razglednice su nastale fuzijom vlastitog iskustva te svih onih lijepih uspomena koje su turisti ponijeli sa sobom iz Zadra te ih opisali na različitim internetskim platformama. Na taj način sam shvatila koju priču želim ispričati…’

 

gif razglednica iz zadra

 

 

Iako se u posljednje vrijeme Zadar klasificira kao usputna stanica do ostalih destinacija na Jadranu, ova mlada grafička dizajnerica nam je prikazala kako je on mnogo više od toga. Kroz ove interaktivne ilustracije pokušala je prikazati jedan inovativan smjer u prezentaciji grada kao savršene destinacije za mlade ljude.

 

gif razglednica iz zadra

 

Aninu zanimljivu priču i vizuale koje će vas ostaviti bez daha  možete pronaći na web stranici – anabeverin.wixsite.com, kao i na njezinom osobnom Instagram profilu @paradoxich.

Fotografije: anabeverin.wixsite.com
Autor: Lućana Mirko

Slični članci