Make your day different

Logo Cover

Indiru Levak još nismo vidjeli u ovako izazovnom izdanju! Grudi je prekrila tek slamnatim šeširom i ‘izbacila’ zavidno ravan trbuh, ali to nije sve…

Glazbenica Indira Levak već neko vrijeme boravi u Fažani, gdje odmara od užurbane gradske vreve i priprema se za otvaranje vlastitog beach bara. Karizmatična pjevačica uzela je malo vremena za sebe kako bi se prepustila čarima plaže i počastila  obožavatelje nikad provokativnijom fotografijom u kupaćim gaćicama. Bivša članica grupe Colonia odbacila je gornji dio badića i prekrila grudi slamnatim šeširom, a nitko nije ostao ravnodušan na zavodljivi prizor i njezinu božanstvenu liniju u petom desetljeću života…

Još početkom ljeta glazbenica Indira Levak skrasila se u istarskoj Fažani, gdje posjeduje nekoliko apartmana i uskoro otvara vlastiti beach bar pod nazivom Colonia.

 
 

Da se provodi bolje nego ikada, 47-godišnja pjevačica dala je naslutiti mnogobrojnim objavama na svom Instagram profilu, no posljednju fotografiju koju je podijelila bit će teško nadmašiti.

@indiralevak

Poznata Slavonka iskoristila je slobodno vrijeme kako bi uživala na plaži, a idiličan dan ovjekovječila je nikad izazovnijom fotkom koja malo toga ostavlja mašti.

  Advertisement
  Advertisement

Naime, bivša članica grupe Colonia odbacila je gornji dio kupaćeg kostima i grudi prekrila tek slamnatim šeširom, a u centru pažnje našao se njezin zavidno ravan trbuh i utegnute noge.

 
@indiralevak

‘Ako nemamo vremena biti sami sa sobom, nemamo vremena ni da budemo sretni‘, poručila je u objavi koja je u kratkom roku izazvala lavinu reakcija javnosti i zaradila joj same komplimente na račun ubojitog izgleda u petom desetljeću života.

Puhni vjetre, nek šešir leti’, ‘Kraljica’, ‘Goriš’, ‘Bomba’, ‘Mirkec zaboravio šeširić’, ‘Top, vrh, ekstra’, ‘A što bi bilo da vjetar puše’, ‘Ti si večernji oblak koji bludi nebom mojih snova’, ‘Uživanje’, bili su samo neki od komentara.

@indiralevak

Osim što u Fažani planira otvoriti beach bar, Indira Levak u svom vlasništvu ima i nekoliko apartmana te brend namještaja Indira Dizajn.

Upravo je svojim komadima udahnula život istarskim apartmanima, a osim njih uredila i zagrebački dom uz pomoć supruga Miroslava Levaka s kojim je u braku od 2014. godine.

@indiralevak

Supružnici su si dali truda i opremili ga privatnom teretanom, u kojoj glavnu riječ vodi životni suputnik i menadžer svestrane hrvatske glazbenice.

Kako bi uvijek bila fit, popularna pjevačica redovito trenira u društvu svog životnog suputnika, koji joj je ujedno i menadžer. Poznati par ne krije da su jedno u drugome pronašli ne samo ljubav, već i prijatelja te bezuvjetni životni oslonac.

Foto: Instagram

Slični članci