Make your day different

Logo Cover

Indira i Miroslav Levak: Romantični bijeg u ‘Grad zaljubljenih’ u energičnoj glazbenici probudio jednu posve drugu prirodu…

Indira Levak punim plućima uživa u svakom slobodnom trenutku kojeg provodi sa svojim suprugom, poduzetnikom Miroslavom Levakom, a sretni supružnici zaputili su se na romantično putovanje u jedan od najljepših gradova na svijetu – Veneciju. Sretni supružnici trenutno uživaju razgledavajući svaki kutak ‘Grada zaljubljenih’, a za tu priliku, glazbenica se romantičnim stylingom posve uklopila u bajkoviti ambijent…

Indira Levak već posljednjih nekoliko dana uživa sa svojim suprugom Miroslavom Levakom i njihovim zajedničkim prijateljima u čarobnoj Veneciji.

@indiralevak

Budući da ovaj talijanski grad slovi za jedan od najljepših i najromantičnijih na svijetu, Indira se svojim jednostavnim i romantičnim stylingom posve uklopila u bajkoviti ambijent. Odjevena u lepršavu haljinu s polka dot uzorkom, glazbenica je ugodno iznenadila svoje fanove koji je rijetko imaju priliku vidjeti u boho kombinacijama.

 

@indiralevak

Crtice svog putovanja, Indira je podijelila na svom Instagram profilu, a osmijeh na licu  zaljubljenih supružnika govori više od tisuću riječi.

‘Moja ljubav’ – stoji u opisu zajedničke fotografije skladnog bračnog para čija ljubav s godinama postaje sve jača.

@indiralevak

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci