Make your day different

Logo Cover

Indira Levak odškrinula vrata svoje spavaće sobe, otkrila tko sve ima pristup intimnom dijelu stana, ali i od koje se knjige trenutno ne odvaja….

Osim prema glazbi, pjevačica Indira Levak gaji veliku strast prema uređenju interijera. Nekadašnja članica grupe Colonia ponosna je vlasnica brenda Indira Dizajn, stoga ne čudi da njezin dom vrvi od šarmantnog namještaja i dekoracija s osobnim potpisom. Glazbenica se pohvalila fotografijom

Indira Levak, 48 – godišnja glazbenica, podijelila je dvije fotografije iz svoje spavaće sobe, otkrivši kako pristup toj intimnoj prostoriji imaju i njezine dvije mačke, ali od koje se knjige trenutno ne odvaja prije spavanja.

Riječ je o romanu Posljednji let koji ponire u najdublje tajne ljudske duše, australske autorice Charlotte McConaghy.

 

 

 

 
View this post on Instagram

 

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Popularna Slavonka nerijetko s ponosom pokazuje luksuzno uređene dijelove zagrebačkog svog doma, smještenog u podsljemenskoj zoni, a sada se pohvalila jednim kutkom dnevnog boravka u koji još nismo imali prilike zaviriti.

Naime, šarmantna glazbenica podijelila je dvije fotografije na kojima udobno smještena na bračnom krevetu, s knjigom u ruci i naočalama za vid, otkriva da pristup spavaćoj sobi, koju inače dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom, imaju i njihove dvije mačke.

Foto: Instagram

Slični članci