Make your day different

Logo Cover

Imamo novi omiljeni jesenji niche miris – Pas ce Soir Extrait, koji pobuđuje misterij pariške senzualnosti! Evo i gdje ga ugrabiti

Brend BDK Parfums jedan je od trenutno najzanimljivijih brendova na pariškoj sceni. Iako osnovan tek 2016., godine zbog svojih specifičnih i kreativnih mirisa, iza kojih stoji Francuz David Benedek, vrlo brzo je postao jedan od intrigantnijih imena.

David je odrastao na Korzici gdje je djetinjstvo provodio s bakom, koja je imala vrt prepun cvijeća. Tako se svakodnevno susretao s cijelim opusom mirisa i to je na neki način odredilo njegov put.

Sa samo 24 godine odlučio je pokrenuti brend parfema, BDK Parfums, koji je dostupan u zagrebačkom LAB-u, sa sve četiri kolekcije – Collection Parisienne, Collection Matieres, Collection Azur te Collection Exclusive.

Od nedavno su dostupne i mirisne svijeće, kolekcija Les Nocturnes, s pet izvanrednih mirisnih kombinacija za dom koje morate isprobati. Zahvalit ćete nam kasnije.

No, ono na što je LAB posebno ponosan je da u stopu prati svjetske premijere pa je tako u showroom i na web shop doveo upravo novi BDK parfem, koji je istovremeno lansiran u Parizu. Radi se o Pas ce Soir Extrait mirisu, ekstraktu svima već toliko dobro poznatog Pas ce Soir parfema.

Najnovija BDK kreacija stigla je baš u pravo vrijeme, pred novu jesensku sezonu, zbog čega ćete još više uživati u njezinim voćno – gurmansko – začinskim notama.

Pas ce Soir Extrait pobuđuje misterij pariške senzualnosti u zanimljivoj i obuzimajućoj kombinaciji ekstrakta kakaa, soćne kruške, mandarine i aromatične esencije crnog papra te đumbira.

Radi se o 30% većoj koncentraciji mirisa od one u originalnom Pas ce Soiru, zbog čega nas Pas ce Soir Extrait čini još ovisnijima te još više osvaja.

U srednjim notama su apsolut jasmina iz Maroka, slatka dunja i cvijet naranče, koji daju dodatnu toplinu mirisu.

Bazne note za snagu i dubinu mirisa čine pačuli iz Indonezije, vanilija, cashmeran, ambroxan i benzoin. Sinergija svih nota čini impresivnu i nezaboravnu kombinaciju, koju ćete obožavati osjetiti na koži cijelu jesen i zimu.

Représentation des ingrédients du parfum Gris Charnel extrait de la maison bdk.

David Benedek virtuoz je u spajanju prepoznatljive pariške esencije i suvremenih trendova, a to je ponovno uspješno pokazao u ovoj svojoj posljednjoj kreaciji za koju su zaslužni najbolji francuski nosevi. Svratite u LAB po svoj Pas ce Soir Extrait uzorak i saznajte je li upravo on vaš novi omiljeni niche miris.

Više na www.the-lab.hr.

Foto: promo

 

 

Slični članci