Make your day different

Logo Cover

I Ella Dvornik zaigrala na kartu seksipila, razglednicom iz Opatije umalo je srušila internet

Lijepe blogerice ne prezaju ni pred čime da bi pokazale svoju raskoš, zaintrigirale javnost i predstavile se u modernom duhu, pa trendu slikanja pozadine nije pokleknula ni naša omiljena blogerica Ella Dvornik, a ‘priroda’ koju je pokazala oduševila je fanove koji su naprosto oduševljeni njezinom postporođajnom linijom. U nastavku pogledajte i zašto su komplimenti apsolutno  zasluženi.

Znamo da jedna od naših najpopularnijih blogerica ne miruje kad je riječ o novim trendovima pa se ni ne čudimo da je i Ella Dvornik pokazala svu svoju raskoš odozada. Naravno, pričamo o trendu fotografiranja stražnjica kojem očito ne mogu odoljeti slavne i lijepe, a kako u tu kategoriju apsolutno spada i naša Ella, imamo samo riječi hvale za njenu posljednju objavu na Instagramu.

@elladvornik

Za svoju blog razglednicu iz Opatije Ella je odabrala intimnu sliku s hotelskog balkona gdje je, blago nagnuta prema naprijed i strateški prekrivena modernim marama-ručnikom, pokazala svoju prirodnu stražnjicu i duge, vitke noge. Fotografija je vrlo brzo skupila više od 20 tisuća lajkova uz brojne pohvale njenoj liniji.

@elladvornik

Svi već jako dobro znamo da je Ella rodila prije samo sedam mjeseci te da svakom novom fotografijom izgleda sve bolje, ne samo zbog besprijekorne linije, već i samopouzdanja koje doslovno vrišti iz nje. To je taj majčinski stav, rekli bismo, a kako Elli trudnoća očito nije zadala nikakve postporođajne ‘suvenire’, vjerujemo da će tako biti i sa slijedećima. Jer ako ćemo suditi prema njenim izjavama u javnosti, beba će sigurno biti još, ‘kad Charles već radi tako slatku djecu!’ izjavila je nedavno.

@charles_pearce

 

@charles_pearce

Fotografije: Instagram

Slični članci