Make your day different

Logo Cover

Hugh Grant prebolio je koronavirus i detaljno opisao sve čudne simptome te bolesti: ‘Očne jabučice bile su mi tri broja veće….’

Hugh Grant, britanski glumac i zvijezda serije ‘The Undoing’, koja se premijerno prikazala 25. listopada na HBO-u, a koja zasijeca u svijet imućnih i moćnih, u intervjuu za ‘The Late Show’ Stephena Colberta, detaljno je opisao svoju borbu s koronavirusom…

Hugh Grant, 60 – godišnji britanski glumac, prebolio je koronavirus, a detalje je otkrio u intervjuu za ‘The Late Show’ Stephena Colberta.

Zvijezda serije ‘The Undoing’, koja se trenutno prikazuje na HNO-u, a u kojoj mu je partnerica australska glumica Nicole Kidman, otkrio je i koji su se sve čudni simptomi pojavili kada se zarazio, a kako je rekao, jedan od prvih bilo je prekomjerno znojenje.

 

 
 
View this post on Instagram

 

 

A post shared by Absolute India News (@absoluteindianews)

‘Ubrzo nakon toga sam imao osjećaj kao da su mi oči tri broja prevelike. Potom sam počeo teško disati, kao da mi je na prsima sjedio veliki čovjek’, otkrio je slavni glumac koji je na kraju izgubio i njuh.

‘Mirisao sam svaki cvijet, zavirivao u kantu za smeće… Htio sam pomirisati svakog stranca koji bi prošao pokraj mene. Kada sam se tog dana vratio kući, na lice sam si pošpricao suprugin parfem i nisam ništa osjetio’, ispričao je Hugh Grant, zvijezda brojnih romantičnih komedija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by myTalk 107.1 (@mytalk1071)

I njegova supruga Anna Elisabeth Eberstein, švedska producentica, zarazila se koronavirusom, a osjećala je gotovo identične simptome. Vrijeme u karanteni slavni glumac proveo je sa suprugom i troje od njegovo petero djece, a kratio ga je uglavnom igrajući se s Barbikama, lutkama svoje djece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Grant Fan (@hugh.grant.official)

Glumac sa suprugom Annom Eberstein ima troje djece, dok još dvoje ima s bivšom djevojkom Tinglan Hong. Imena su poznata tek za troje djece – Tabithu (9) i Felixa (7) iz bivše veze, te sina Johna (8) iz braka s Annom.

Oboje su se uspješno oporavili, a prošlog su mjeseca bili na odmoru u Veneciji.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DeeDee Muldoon (@veryhaute1)

Foto: Instagram

Slični članci