Make your day different

Logo Cover

Hrvoje Šalković proveo dan iz snova: Sa sinčićem Ivanom Maratom uživao u srcu Zagreba i pokazao da je ‘tata za pet’!

Hrvoje Šalković, nakon naprasnog prekida veze s Anom Gruicom, splitskom glumicom, povukao se iz društvenog i javnog života metropole. Gotovo da je nestao. Nitko ga nije vidio mjesecima. Sve do danas. Zagrebački spisatelj sunčanu nedjelju proveo je na najbolji mogući način; u društvu sinčića Ivana Marata, koji mu je stigao u goste, prošetao se gradskim ulicama i pokazao da je ‘tata za pet’.

Nakon što je u rujnu prošle godine odjeknula vijest da je u vezi Hrvoja Šalkovića i Ane Gruice nestalo ljubavi, da je svatko krenuo svojim putem, splitsku glumicu često se može vidjeti u javnosti. Ali ne i njezinog bivšeg partnera, zagrebačkog spisatelja.

Hrvoje Šalković

 

Ana Gruica i Hrvoje Šalković

I dok je Ana Gruica život nastavila u rodnom Splitu s njihovim sinčićem Ivanom Maratom, a utjehu pronašla u zagrljaju devet godina starijeg doktora Borana Uglešića, Šalkoviću kao da se izgubio svaki trag. Povukao se iz javnog i društvenog života metropole pa je njegovo pojavljivanje na gradskim ulicama u društvu trogodišnjeg sinčića mamilo poglede slučajnih prolaznika koji su u ‘tati za pet’ prepoznali poznatog spisatelja.

Šalković, pak, svu je pozornost usmjerio na sinčića koji je s kacigom na glavi i ne mareći za svijet oko sebe bio presretan u malenom autiću, a koji je vozio – kao velik.

@anagruica

 

Hrvoje Šalković

Foto: Cover Style, Instagram, Press


Hzzo


Slični članci