Make your day different

Logo Cover

HOROSKOP: Kojim to karakternim osobinama osobe rođene u znaku Ovna živciraju ljude oko sebe?

Nema sumnje da će Ovnovi postići velike stvari u životu, a što je najbolje imaju veliko samopouzdanje i vjeruju u svoje sposobnosti. Ali, postoji i druga strana medalje… pa u nastavku saznajte što to druge ljude živcira kod osoba rođenih u tom horoskopskom znaku.

Osobe rođene u periodu od 21. ožujka do 20. travnja pripadaju znaku Ovna za kojeg kažu da je najagresivniji od svih znakova Zodijaka što uopće ne čudi s obzirom na to da se nalazi pod dominacijom Marsa-boga rata. I nije to često loša karakteristika, no ako pitate ljude koji se intenzivno druže s Ovnovima, vjerojatno će baš svako istaknuti i tu njihovu ne baš sjajnu crtu.

 
 
 
 
 
 
@james_charles.fanpagee

Ono što živcira druge ljude je njihovo pretjerano samopouzdanje i to ne ponekad već u većini situacija. Većinu ljudi živcira kada Ovnovi dižu pijedestal sami sebi i njihova pretjerana potreba da kontroliraju sve oko sebe.

Stoga bi bilo dobro da malo SEBE kontroliraju i daju i drugim ljudima šansu da se pokažu. Također bi trebali odbaciti teoriju da je sve ili crno ili bijelo.

  Advertisement
  Advertisement

Kada nešto zažele, to moraju i dobiti, posjeduju ‘dječju’ sebičnost i dalo bi se tu nabrajati još štošta, ali ne smijemo zaboraviti i na njihove dobre strane poput iskrenosti, poštenosti, pa čak i sposobnosti da se brzo odljute. Neustrašivi su, poduzetni, samoinicijativni.

 

 

 
 
@nadirah.shakur

 

Fotografije: Instagram

Advertisement
Advertisement

Slični članci