Make your day different

Logo Cover

Holivudska ljepotica Margot Robbie raspametila svijet zavodljivim izdanjem za najhrabrije, suprug slavne glumice s nje nije skidao ruke …

Kad se pojavila na crvenom tepihu svečanosti pod nazivom Governors Awards, koja se ovog vikenda održala u Los Anglesu, teško je bilo maknuti pogled sa slavne Australske glumice. A Tom Ackerley, filmski producent pucao je od ponosa. Sa supruge nije skidao pogled. Ni ruke…

Margot Robbie, 32 – godišnja Australska glumica, na dodjeli ovogodišnjih Guvernerovih nagrada Akademije filmskih umjetnosti i znanosti koja dodjeljuje Oscare, održanoj u Fairmont Century Plaza u Los Angelesu stigla je u pratnji supruga, filmskog producenta Toma Ackerleyja.

Slavna Australka zablistala je u zavodljivom, senzacionalnom izdanju. U satenskoj haljini zelene boje i asimetričnog kroja, koju potpisuje talijanska luksuzna modna kuća Bottega Veneta, Margot Robbie bila je mamac za poglede.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Margo ♡ (@nellielaroy_)

Lijepu Australku pratili su mnogobrojni pogledi dok se na crvenom tepihu pojavila u zavodljivoj kreaciji koja joj je pristajala kao salivena.

Stajling je zaokružila cipelama na petu, redom zlatnih narukvica, clutchem, jednostavnom frizurom i decentnim make upom.

Slavna okarovka svoju privatnu sreću pronašla je u britanskom pomoćniku redatelja Tomu Ackerleyju, kojeg je upoznala 2014. na setu filmaFrancuska suita, a već u prosincu 2016. uplovili su u bračne vode na privatnoj ceremoniji u Byron Bayu u Novom Južnom Walesu u Australiji.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Türkiye (@elleturkiye)

Foto: Instagram

Slični članci