Make your day different

Logo Cover

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa uskoro otvara vrata! Zavirite u oazu luksuza, doznajte sve o gastro ponudi ali i spa konceptu za sve one koji traže neočekivano iskustvo

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, novi luksuzni resort s pet zvjezdica, krajem travnja otvorit će svoja vrata i primiti prve goste. Smješten na mirnoj lokaciji između Rijeke i Opatije, Hilton Costabella Resort, koji utjelovljuje sinonim izvrsnosti, gostima će pružiti čitav niz usluga i pogodnosti, počevši od 194 smještajne jedinice, uključujući sobe i apartmane u vilama s pogledom na more. Donosimo prve fotografije ovog luksuznog zdanja, ali i sve o najnovijem spa i gastronomskom središtu regije. S čak šest restorana i barova resort će domaćim i međunarodnim gostima pružiti vrhunska kulinarska iskustva koja slave jadranski način življenja…

Holistički wellness doživljaj u Eforea Spa & Health Clubu, šest restorana i barova, privatna plaža, pogodnosti za obitelji poput Dječjeg kluba, kao i 4 dvorane za sastanke i vanjske prostore za proslave, prezentacije i događaje, samo su dijelić onoga što ovaj impresivan resort nudi.

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Impresivna spa i wellness zona, koja se prostire na tri kata i ukupno tri tisuće četvornih metara, uz masaže i razne tretmane lica i tijela, gostima će omogućoti opuštanje i u himalajskoj slanoj sobi te finskoj sauni. Fitness centar jedan je od najvećih i najmodernijih u regiji.

Eforea spa & health club, koji će se prostirati na više od 3.500 četvornih metara i tri kata. Jedinstveni Eforea spa koncepti, osmišljeni su od strane Hiltona, a oslanjaju se na holistički pristup prilagođen prema svakom gostu.

Ondje, će uz ostalo, gosti moći uživati u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara.

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa – eforea spa & health club Himalayan salt room

Tu su hidrotermalna zona s raznim saunama, primjerice, finskom saunom i slanom parnom sobom, kao i topli te hladni bazeni, sobama za relaksaciju s grijanim klupama, kao i mogućnost različitih individualnih masaža i tretmana u paru.

Najbolje od hrvatske i mediteranske gastronomije uskoro će se moći kušati u sklopu resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, koji će svoje usluge vrhunskog stila življenja ponuditi na savršenoj lokaciji između gradova Rijeke i Opatije.

Chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč predvodit će timove i resort u postavljanju novih kulinarskih standarda, dok će njihovi gosti moći počastiti svoja nepca kreativnim jelima te uživati u predivnom pogledu na Jadransko more.

Nebo Restaurant and Lounge

 Executive chef Miljenko Kosanović bit će zadužen za gastronomsku ponudu resorta, prije svega u restoranu The Kitchen by Miljenko, žili kucavici resorta u kojoj će se predstavljati raznolika hrvatska kulinarska tradicija kroz slasna jela pripremljena od lokalnih namirnica.

Nebo Restaurant & Lounge na vrhu riječkog Hiltona trebao bi pod vodstvom chefa Denija Srdoča postati svakako jedinstvena destinacija moderne gastronomije u kojoj će se spojiti okusi Hrvatske s jedinstvenim pogledom na Opatiju i kvarnerske otoke.

Deni Srdoč i Miljenko Kosanović

I dok će restoran The Kitchen by Miljenko u domaćoj atmosferi svojim gostima posluživati doručak, ručak i večeru, u restoranu Jedro na plaži resorta gosti će moći uživati u ugodnom ambijentu i morskom povjetarcu, te kušati svježu ribu i morske plodove koje su toga dana ulovili domaći ribari.

Posjet Jedru, što je vidljivo i iz samoga imena restorana, poziv je gostima da ‘odjedre’ u opuštajuću atmosferu i proslave male životne užitke.

S druge strane, Sunce Pool Lounge Bar, koji se nalazi pored bazena, savršeno je mjesto za izležavanje na suncu, pijuckanje osvježavajućih koktela i pića, te uživanje u slasnim zalogajčićima uz spektakularne zalaske sunca iza planine Učka i opuštajuće zvukove lounge glazbe.

Istovremeno, u opuštenoj i sofisticiranoj atmosferi Aura Loungea, smještenog u prozračnom predvorju resorta, gosti mogu uživati u jutarnjoj kavi, laganom ručku ili popodnevnom čaju.

Aura Lobby Bar

A nakon duge šetnje šetnicom uz more mogu posjetiti Villoresi Sports Café, savršeno mjesto za opuštanje uz craft pivo, šalicu ukusne kave ili neki drugi osvježavajući napitak.

Napokon, Deni Srdoč, najmlađi hrvatski kuhar nagrađen Michelinovom zvijezdom, vodit će goste kroz fine dining putovanje ka otkrivanju novih visina u hrvatskoj gastronomiji.

Nebo by Deni

Ponuda Nebo Restaurant & Loungea kreće se od pomno osmišljenih degustacijskih menija i najboljih vina iz Hrvatske i svijeta u samom restoranu, do inovativnih i kreativnih koktela koje za goste pripremaju vrhunski miksolozi u loungeu uz zvukove glazbe koju puštaju DJ-evi.

The Kitchen restaurant

Sve su to razlozi zbog kojih će taj dinamični restoran & lounge na krovu resorta postati najpopularnije gastronomsko odredište u Rijeci i Kvarneru.

O chefovima

Miljenko Kosanović, rođen je i odrastao u Rijeci, a karijeru je započeo u malom opatijskom restoranu, a nastavio u restoranima diljem Hrvatske, od Malog Lošinja do Dubrovnika. Zatim je otputovao u London gdje je pohađao poznati kulinarski institut Le Cordon Bleu. Prva kuhinja u koju je ušao, i to sa svega 14 godina, bila je ona restorana Commodore u ACI marini u Ičićima. „Na potezu od Rupe, preko Pobrija i Mošćeničke Drage, sve do Klane, te povratka u Commodore, put me odveo do riječkog hotela Bonavije“, istaknuo je Kosanović. Vođen željom za promjenom, Kosanović je zatim otišao u hotel Draga di Lovrana, a posljednjih 10 godina svoju karijeru gradio je u vrhunskim hotelskim restoranima. Prije dolaska u Hilton, predvodio je tim Liburnia Riviera Hotela kao Executive Chef.

Deni Srdoč rođen je na otoku Krku, a svoju ljubav prema kuhanju duguje baki koja mu je bila inspiracija za upis na kulinarski institut Oliva Allegra u Splitu. Prije negoli se pridružio uzbudljivom projektu restorana & loungea Nebo, Srdoč je bio Executive Chef restorana Draga di Lovrana. Godine 2018. proglašen je najboljim mladim kuharom u Hrvatskoj i mladim talentom godine u restoranskom vodiču Gault & Millau. Godinu dana kasnije, restoran Draga di Lovrana, s tada 27-godišnjim Denijem na čelu, osvojio je Michelinovu zvijezdu, čime je Deni postao najmlađi chef u Hrvatskoj s tako prestižnom nagradom.

Pogledajte FOTO galeriju:

Outdoor pool

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa
Meeting room

Nebo Restaurant and Lounge

 

Foto: Promo






Slični članci