Make your day different

Logo Cover

Helena Livaković još zbraja dojmove iz Dohe! Supruga vratara Vatrenih oduševila bajkovitim prizorima iz Katra, jednom fotkom izazvala pomutnju

Zahvaljujući sjajnim obranama na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, vratar Dominik Livaković postao je jedan od najtraženijih golmana, a najveća podrška u svemu mu je lijepa supruga Helena. Nekadašnja klizačica boravila je u Dohi tijekom prosinca, a da se dojmovi s čarobnog i nezaboravnog putovanja još uvijek nisu u potpunosti slegli, otkrila je nizom fotografija koje je podijelila na svom Instagram profilu. ‘Hrvatska Meghan Markle’, kako je od milja nazivaju, oduševila je bajkovitim prizorima nastalim u katarskoj prijestolnici, a jednom fotografijom izazvala je pravu pomutnju…

Zgodna Helena Livaković, supruga hrvatskog vratara Dominika Livakovića, još uvijek zbraja dojmove iz Dohe, gdje je boravila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

‘Hrvatska Meghan Markle’, kako je mnogi nazivaju zbog nevjerojatne sličnosti sa suprugom princa Harryja, podijelila je prizore iz Katra koji oduzimaju dah, a pritom se pohvalila i nevjerojatnom figurom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Supruga vratara Vatrenih podijelila je nekoliko dnevnih i večernjih prizora iz katarske prijestolnice, na kojima se može vidjeti specifična arapska i orijentalna arhitektura.

Samozatajna brineta u set fotografija ‘ubacila’ je i nekoliko vlastitih na kojima pozira u sjajnim modnim kombinacijama, a sve je oduševila ona s plaže na kojoj nosi dvodijelni bijeli kupaći kostim koji ističe njezinu figuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Svega nekoliko dana ranije, povodom ulaska u novu kalendarsku godinu, zgodna WAGS-ica objavila je niz fotografija nastalih u 2022., među kojima su i one sa njihovog vjenčanja u lipnju, kao i trenuci sa stadiona u Dohi.

Podsjetimo, vratar zagrebačkog Dinama i lijepa Helena upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a zajedno su od 2017. godine. Žive na Maksimiru, skupa sa psićem Cruzom, čije fotografije često dijele na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Helena Livaković (@helenamatic)

Svoju ljubav okrunili su brakom u lipnju ove godine, u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, nakon čega su se sa brojnim uzvanicima uputili prema hotelskom resortu u obližnjim Petrčanima, gdje se slavlje nastavilo do jutarnjih sati.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci