Make your day different

Logo Cover

Heidi Klum izgleda božanstveno u efektnoj žutoj haljini koja ne trpi donje rublje, a istu je već prošetala (ali crnu!) Tatjana Dragović

Heidi Klum izgleda božanstveno u efektnoj haljini koja ne pristaje baš svakoj figuri. Proslavljena manekenka, poslovna žena i članica žirija ‘America’s Got Talent’, doslovce je zapalila društvene mreže u žutoj haljini norveškog dizajnera Petera Dundasa, a osti model prošetala je u prosincu prošle godine Tatjana Dragović, nekadašnji supermodel, a danas uspješna poslovna žena i majka troje djece, kada je uz druge titule koje je krase priskrbila i onu – ikone stila. Na desetom izdanju dodjele nagrada hrvatskog izdanja magazina Elle, bivša hrvatska manekenka Tatjana Dragović ponijela je titulu domaće ikone stila, a nju je dočekala u haljini kakvu bi se rijetke dame usudile nositi …

Heidi Klum, 48 – godišnji bivši supermodel, i danas se može pohvaliti vitkom linijom na kojoj joj pozavidjeti mogu i duplo mlađe djevojke. A da je Instagram profil Heidi Klum pravi raj za oči slavna Njemica dokazala je posljednjim fotografijama i jednim malim video clipom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Slavna Njemica zapalila je maštu u haljini s potpisom Petera Dundasa, norveškog dizajnera čije zavodljive komade obožavaju zvijezde svjetskog kalibra poput Hailey Bieber, Lady Gage i Rihanne.

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Imena Nirvana, naizgled jednostavna žuta haljina krije pravo iznenađenje na stražnjoj strani. Njezin duboki prorez i otvor na leđima osiguravaju vezice koje sežu sve do bokova i samim time ova haljina ne dopušta nošenje donjeg rublja. Kupiti se može po cijeni od $1,550.

@peter_dundas

 

@peter_dundas

Istu haljinu prošetala je i Tatjana Dragović, ali u njezinoj crnoj verziji. Naime, u prosincu prošle godine na desetom izdanju dodjele nagrada hrvatskog izdanja magazina Elle, bivša 43 – godišnja hrvatska manekenka ponijela je titulu domaće ikone stila, a nju je dočekala u haljini kakvu bi se samo rijetke (i najhrabrije!) dame usudile nositi.

Foto: Instagram/promo

Foto: Instagram

Slični članci