Make your day different

Logo Cover

Heidi Klum izazvala pomutnju selfijem s majkom i 16-godišnjom kćeri na koju je ovih dana posebno ponosna, konačno je krenula maminim stopama…

Modna ikona Heidi Klum i u petom desetljeću života može se pohvaliti mladolikim izgledom, a sada je jasno dala do znanja od koga je naslijedila dobre gene. Nekadašnji supermodel i dizajnerica izazvala je lavinu pozitivnih reakcija obiteljskom fotografijom na kojoj pozira s majkom i 16-godišnjom kćeri Leni. Slavna poduzetnica ovih je dana posebno ponosna na svoju nasljednicu, jer upravo u njezinom društvu krasi naslovnicu novog broja modne biblije Vogue…

Legendarni supermodel Heidi Klum ponosno nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, a sada je jasno od koga je naslijedila mladolik izgled i dobre gene.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Naime, 47-godišnja poduzetnica i dizajnerica izazvala je pomutnju na Instagramu podijelivši fotografiju s majkom Ernom i 16-godišnjom kćeri Leni koja joj svakim danom sve više nalikuje.

@heidiklum

Tri generacije modno su se uskladile i pozirale sa širokim osmijesima na licu, a selfie je u kratkom roku zaradio gotovo 200 tisuća lajkova oduševljenih obožavatelja.

Heidi Klum ovih je dana posebno ponosna na svoju kći, a razlog je poseban. Naime, upravo u njezinom društvu krasi naslovnicu novog broja njemačkog izdanja prestižnog modnog magazina Vogue.

 
@heidiklum

Ikona 90-ih pohvalila se Leninim prvim profesionalnim angažmanom u ulozi modela, a emotivnim riječima u opisu razgalila je mnoga srca.

‘Ponosna sam na tebe jer znam da ćeš, bez obzira kojim putem krenula, biti svoja. Ti nisi ja. I sretna sam što sada možeš pokazati tko si. Znam da biti moja kći nije uvijek lako. Nisi imala priliku na ‘normalno’ odrastanje. Odrastanje uz tri oca to sigurno nije. Ali imaš talent da iz svega izvučeš najbolje. Ti si samopouzdana mlada žena koja se bori za svoje ciljeve. I još važnije: sjajna si osoba sa srcem’, poručila je slavna mama i primila same riječi hvale.

@bunte_magazin

Inače, svestrana Heidi 16-godišnju kći Leni dobila je s talijanskim playboyjem Flaviom Briatoreom. Nekadašnja manekenka zavela ga je 2003., usprkos razlici od 23 godine.

Prije nje, slavni zavodnik ljubio je supermodela Naomi Campbell, a zatim ju je ostavio zbog Heidi Klum. Devet mjeseci nakon što je među njima zaiskrilo, proslavljena Njemica ostala je trudna, no idila nije dugo potrajala.

Naime, neposredno nakon što je cijelom svijetu ponosno obznanila kako je u drugom stanju, Flavio ju je ostavio, a za kćerkicu Leni nikada se nije brinuo.

@dasselbefotovonheidijedentag

U početku je čak mislio da je Leni nije njegova kći. Mladoj Leni na papirima je otac glazbenik Seal, drugi suprug Heidi Klum, s kojim je dobila još troje djece: 15-godišnjeg Henryja, 14-godišnjeg Johana i Lou koja ima 11 godina.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma zgodna poduzetnica konačno je pronašla ljubavnu sreću uz 16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza s kojim je lani uplovila u bračnu luku.

Foto: Instagram

Slični članci