Make your day different

Logo Cover

Hedonisti, rođeni lideri, ali i teškog karaktera! Otkrivamo 5 karakteristika osoba rođenih u znaku Strijelca, u čiju vladavinu noćas ulazimo

Strijelac je deveti, pozitivni muški znak Zodijaka. Njegova promjenjiva i vatrena narav učinila ih je nepopravljivim optimistima, a vođeni su motom ‘Ja shvaćam i tražim’. Osobe rođene u ovom znaku sa sobom nose potrebe za istinom i idealima, pred njima je zadatak da prošire krug svojih iskustava i otvore se za tuđe svjetonazore, te da se zalažu za jedan humaniji život. Rođeni su lideri, znaju kako uživati u životu, no mogu biti i teške osobe. U čast njihove vladavine, koja započinje 22. studenog i traje do 21. prosinca, otkrivamo 5 karakteristika tipične za ovaj znak Zodijaka…

U noći s 21. na 22. studeni, prelazimo iz vladavine energičnog Škorpiona u vladavinu širokogrudnog, iskrenog i empatičnog Strijelca koji poziva na akciju i otvaranje ka novim iskustvima.

@vassia_kostara

1) Pokreće ih element vatre, ali ne vole improvizaciju

Element Strijelca je vatra, polaritet muški, kvaliteta promjenjiva. Kao i ostali znakovi vatre, pokretači su aktivnosti, dinamični i poput njima suprotnog znaka Blizanaca, teško se mogu duže vrijeme smiriti na jednom mjestu. No, za razliku od njih, Strijelac svoje akcije planira i ne voli improvizacije. Širokih su vidika i uvijek puni velikih planova, sigurni u sebe i u uspješnu realizaciju onoga što žele i na čemu rade.

@fashion_bgig

2) Riječ demotivacija u njihovom rječniku ne postoji

Kao najveći optimisti Zodijaka, gotovo ih ništa ne može demotivirati. Neće izbjegavati ni težak, dugotrajan i naporan rad, samo kako bi ostvarili postavljene ciljeve. Lako se oduševljavaju novim stvarima i izazovima te puni energije, ambiciozno pokreću nove projekte, planirajući daleko unaprijed jer uspješno mogu sagledati cjelinu.

@fashionmoments

3) Teško im je dokazati lojalnost, ali su vrlo velikodušni

U odnosima s drugim ljudima vrlo su velikodušni, korektni i pravedni. Ne mogu podnijeti laži, manipulacije i nepravdu, zbog čega je teško pridobiti njihovo povjerenje. Zbog visokih moralnih standarda važnija su im načela jednakosti, slobode i humanosti, stoga se dio njih aktivira u nekom obliku socijalnog rada, štiteći prava onih ugroženih skupina.

@cribuccino

4) Ne mogu dugo izdržati na jednom mjestu i teško se vežu

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najveći su putnici. Urođena potreba za širenjem vodi u nove krajeve, u doticaj s novim kulturama, od kojih mogu puno toga naučiti, a nova znanja integrirati s onim, već postojećim. Ne boje se promjena, već im se vješto prilagođavaju, uživajući u novim izazovima, jer ovo su ljudi koji će pobjeći od svega što ih sputava, kao i od svega onoga što je predvidljivo i već unaprijed poznato. No, zato im je teško i vezati se. Veliki su zavodnici, intenzivni ljubavnici i pažljivi partneri – no tek kada su se u potpunosti uvjerili u svoje osjećaje.

@fashiomoments

5) Gotovo ih je nemoguće uvjeriti da nisu u pravu

Iako nisu stereotipno tvrdoglavi poput Bikova ili Lavova, gotovo je nemoguće uvjeriti Strijelca da je u nečemu pogriješio. Rođeni su da budu lideri, zbog čega ih je teže uvjeriti da nešto nisu dobro napravili. Ipak, iako će im se dobronamjeran savjet prvotno učiniti kao kritika, sasvim je sigurno da će s vremenom razmisliti o tome, posebice ako riječ dolazi od osobe koja im je vrlo draga.

@fashiomoments

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci