Make your day different

Logo Cover

Heather Locklear sama sebi pokušala oduzeti život, a izgleda kako se razlog krije u burnoj ljubavnoj vezi sa srednjoškolskom ljubavi

Heather Locklear, glumica najpoznatija po ulogama u serijama ‘Dinastija’ i ‘Melrose Place’, ponovno si je pokušala oduzeti život te je trenutno smještena u psihijatrijsku ustanovu….

Holivudska glumica Heather Locklear smještena je u psihijatrijsku ustanovu nakon što je u nedjelju prijetila kako će si sama oduzeti život. Strani mediji prenose kako je 56 -godišnja posrnula zvijezda nakon burne svađe sa svojom srednjoškolskom ljubavi Chrisom Heisserom bjesomučno tražila pištolj po kući kako bi sama sebi presudila, a u tome ju je spriječio rođak.

@heatherlocklear

Heather je inače na terapiji antidepresivima, a zbog pretjeranog korištenja tableta pomiješanih s alkoholom, ovo joj nije prvi incident. Naime, neuračunljiva glumica je već bila optužena radi fizičkog nasilja nad Chrisom, a njezina nestabilnost pomiješana s nestabilnom ljubavnom vezom  dovela ju je do potpunog psihičkog sloma.

@mercadeoypromo

Glumica iz bivšeg braka s glazbenikom Richiejem Samborom ima 20-godišnju kćer Avu Elizabeth, a otac je mladoj djevojci trenutno najveća potpora …

@heatherlocklear

Fotografije: Instagram

Slični članci