Make your day different

Logo Cover

Halle Berry spektakularnom objavom najavila povratak na velika platna, a čini se kao da je vrijeme za nju naprosto – stalo

Halle Berry svoj je povratak na filmska platna objavila senzacionalnom fotografijom koja je u rekordnom roku zaradila preko 190 tisuća lajkova. Naime, lijepa Oscarovka priključit će se trećem nastavku akcijskog trilera John Wick, a vijest je objavila na Instagramu i to seksepilnom fotografijom kojom smo se još jednom uvjerili kako je vrijeme za ovu holivudsku ljepoticu naprosto – stalo.

Halle Berry glumit će u trećem nastavku akcijskog trilera John Wick i to rame uz rame uz Keanuu Reevesa i Anjelicu Huston. Prelijepa 52 – godišnja Oscarovka u ovom će spektaklu utjeloviti lik Sofije – ubojice iz podzemlja. O divnim vijestima izvijestila je svoje fanove i to seksepilnom fotografijom u čijem je opisu napisala: ‘Ja sam Sofia’, a film će svjetlo dana ugledati na premijeri koja je zakazana u svibnju 2019. godine.

@halleberry

Gledajući njezine fotografije uistinu je teško je povjerovati kako jedna od najljepših žena na svijetu ima 52. godine. Hally je u vezi s modelom Gabrielom Aubryjem postala majka kćeri Nahle koja danas ima 10 godina, a iz bivšeg braka sa glumcem Olivierom Martinezom ima sina Macea koji danas ima pet godina.

@halleberry
@halleberry

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci