Make your day different

Logo Cover

Hailey Bieber odvažila se na (drastičnu!) promjenu imidža i odabrala frizuru koja nema konkurenciju, pristaje baš svakom obliku lica

Manekenka Hailey Bieber kroz posljednjih nekoliko godina zaradila je titulu top influencerice jer koji god trend prošeće, u kratkom roku brojne obožavateljice i same požele isfurati isti look. Iako se nedavno pohvalila kako nakon tri godine puštanja kose konačno može zavezati konjski rep bez ekstenzija, supruga Justina Biebera odvažila se na značajnu promjenu imidža. Američka ‘it’ svoje tamnosmeđe uvojke drastično je skratila i ovim potezom najavila koji trendovi ne silaze s trona ni u 2023. godini…

Supermodel Hailey Bieber u kratkom roku nametnula se kao jedna od najvećih svjetskih trendseterica i gotovo sve što ova ljepotica odjene, pokaže ili preporuči u kratkom roku postane predmet žudnje mnogim damama.

Atraktivna 26 – godišnja brineta ovih dana pohvalila se novom frizurom, a s obzirom na to kakav interes vlada za svakim njezinim beauty potezom, nema sumnje kako je američka ljepotica najavila veliki trend.

@haileybieber Instagram Story/Screenshot

Kad su u pitanju frizure, nećakinja glumca Aleca Baldwina posljednjih godina nije sklona velikim promjenama, a tek ponekad boju osvježi s nekoliko pramenova.

Ipak, ovih je dana pokazala drastičan rez pa je svoju dugačku kosu osišala na ultra kratki bob, duljine do brade.

Zgodna brineta odlučila se za blunt varijantu boba, zadržavši svoju nijansu kose, a kraće pramenove stilizirala je na pomalo messy način.

Blunt bob je zapravo ravno ošišan kratki bob s gustim stražnjim dijelom. Ovaj tip frizure nabolje skida godine s lica i ne zahtijeva pretjerani trud oko stiliziranja, a mnogi frizeri složit će se kako je riječ o klasiku među frizurama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Pratitelji supruge Justina Biebera odmah su zaključili kako će se, sada kada je ona ošišala kosu, svi ošišati poput nje. U to uopće nema sumnje, obzirom je sve što je manekenka do sada isfurala postalo vrući trend.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Tako je prošle zime sve zaludila ‘glazed donut’ skincare rutinom, a istoimeni trend potom je ‘preselila’ na nokte i za svako godišnje doba podijelila atraktivnu manikuru koja je u kratkom roku postala najveći hit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci